Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Zdravotnický materiál pro domácí hospic

Zdravotnický materiál zahrnuje zdravotnické potřeby a pomůcky jako jsou jehly, stříkačky, tlakoměry, dezinfekce a další široké spektrum zdravotnického materiálu. Při zdravotnické péči o terminálně nemocné pacienty činí průměrná měsíční spotřeba zdravotnického materiálu částku ve výši 11.250,- Kč. Vaším darem přispějete k nákupu tohoto materiálu.

Zdravotnický materiál

11 250 Kč
vybráno 100 % z 11 250 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Cesta domů provozuje Domácí hospic na území hl. m. Prahy. Komukoliv z České republiky poskytuje poradenské služby v oblasti péče o nevyléčitelně nemocné a umírající. Pomáhá pozůstalým v době zármutku. Zároveň se snaží o zvýšení povědomí v oblasti paliativní péče formou vzdělávání odborníků a osvětových kampaní. 

V loňském roce jsme pečovali o 337 pacientů, z toho 12 dětí. Péče ambulance podpůrné a paliativní péče a její výjezdní služby se dostala k dalším 147 lidem. Poradna provedla více než 4000 konzultací, služeb půjčovny pomůcek využilo skoro 600 rodin a další zhruba 100 využilo služeb našich odlehčovacích asistentů. Jen v Praze by nějakou formu paliativní péče potřebovalo více než 7000 lidí za rok. Proto rozšiřujeme nabídku přímých služeb i vzdělávací a osvětové aktivity, aby tam, kam nedosáhne samotná péče, dosáhla informace, leták či kniha.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu