Modrá linka, z. s.


Děti, mládež, rodina Aktuálně - spolu proti Koronaviru

Nejsi na to sám

Modrá linka pomáhá více než 25 let v krizových životních situacích. Poskytujeme krizovou pomoc online i po telefonu, nabízíme osobní poradnu a vzděláváme odbornou veřejnost i pracovní týmy v řešení krizových situací. Vaše podpora nám pomůže posílit dostupnost krizové pomoci v aktuální situaci epidemie koronaviru.

vybíráme od 2.3.2020

Nejsi na to sám - podpořte Modrou linku

Modrá linka pomáhá více než 25 let v krizových životních situacích. Posílili jsme proto provoz služeb krizové pomoci v aktuální situaci epidemie koronaviru, abychom mohli být co nejvíce k dispozici pomocí telefonů, e-mailů, Skypu či chatu. Naše služby krizové pomoci jsou dostupné pro všechny, kteří se cítí být v obtížné životní situaci, a to odkudkoliv a bez omezení věku. Váš příspěvek nám pomůže zajistit rozšířený provoz služeb krizové pomoci tak, aby nikdo nemusel být na své trápení sám.
10 628 Kč

přispělo

18 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V souvislosti s koronavirovou epidemií se na nás stále častěji obracejí lidé, kteří řeší obavy z budoucnosti a pociťují úzkost z obtížné a nejisté situace. Kontaktovat nás ale mohou i lidé, které trápí i jiné obtíže a těžkosti. 

Služby krizové pomoci Modré linky jsou dostupné pro všechny, kteří se cítí být v obtížné životní situaci, a to odkudkoliv a bez omezení věku. Pomoc poskytujeme bezplatně prostřednictvím telefonu, e-mailu, Skypu či chatu; lidé platí pouze cenu volání dle svého tarifu. Služba je anonymní a důvěrná.

Každý den jsou k dispozici naši psychologové a pracovníci sociálních služeb, kteří mají rozšířenou kvalifikaci na krizové situace a jsou vyškoleni řešit náročné okamžiky. 

Vyslechneme, podpoříme, poradíme. Váš příspěvek nám pomůže zajistit rozšířený provoz služeb krizové pomoci tak, aby nikdo nemusel být na své trápení sám.

Vaše Modrá linka 



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu