Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče

Benzín pro mobilní služby Cesty domů

Cesta domů provozuje na území hl. m. Prahy mobilní hospic a nově také ambulanci podpůrné a paliativní péče. Lékaři, sestry, psychosociální pracovníci, duchovní, ale také zaměstnanci a dobrovolníci půjčovny pomůcek ujedou ročně za našimi klienty více než 150 tisíc kilometrů. Částka 47 500 Kč pokryje zhruba měsíční náklady na benzín.

vybíráme od 13.2.2020
1 800 Kč
vybráno 4 % z 47 500 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V loňském roce jsme pečovali o 337 pacientů, z toho 12 dětí. Péče ambulance podpůrné a paliativní péče a její výjezdní služby se dostala k dalším 147 lidem. Poradna provedla více než 4000 konzultací, služeb půjčovny pomůcek využilo skoro 600 rodin a další zhruba 100 využilo služeb našich odlehčovacích asistentů. Jen v Praze by nějakou formu paliativní péče potřebovalo více než 7000 lidí za rok. Proto rozšiřujeme nabídku přímých služeb i vzdělávací a osvětové aktivity, aby tam, kam nedosáhne samotná péče, dosáhla informace, leták či kniha.

Členové našeho multidisciplinárního týmu ujedou ročně za našimi klienty více než 150 tisíc kilometrů. Domácí hospic, ambulance paliativní péče, odlehčovací služby a půjčovna operují na území hl. m. Prahy, pediatrické paliativní služby poskytujeme na celém území Středočeského kraje. Náklady na pohonné hmoty v roce 2020 odhadujeme na 570 tisíc korun
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za to, co děláte

Jana Andrlová