Domovinka - sociální služby, o.p.s.


Humanitární pomoc Senioři

Kalendář 2021

Charitativní kalendář ve spolupráci se seniory v naší péči. V posledních 3 letech měl kalendář úspěch nejen u veřejnosti, ale hlavně u seniorů, kteří se účastnili focení. Proto jsme se rozhodli zkusit to letos znovu. Stále máme úžasné dobrovolníky, kteří fotí a připravují seniory zdarma. Finance potřebujeme sehnat, aby kalendáře nezůstali jen v elektronické podobě, ale abychom je mohli vytisknout.

vybíráme od 24.1.2020

Charitativní kalendář 2021

Velkoformátový kalendář focený ve spolupráci se seniory.
4 400 Kč
vybráno 13 % z 35 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V loňských letech jsme se seniory fotili několik kalendářů. Úspěch se dostavil nejen u veřejnosti, ale (to bylo pro nás důležité) i u samotných seniorů.  Původně jsme se obávali, že budeme seniory fotografováním obtěžovat, ale opak byl pravdou. V rámci focení jsme se podívali na nejrůznější místa, potkali zajímavé osoby a strávili tak příjemný čas. Výstupem všech těchto "dobrodružství" byli charitativní kalendáře.
I letos bychom rádi se seniory projekt zopakovali. Dobrovolné fotografky mají zájem spolupracovat i letos. Stejně tak jako dobrovolníci, kteří nám pomáhali s s doprovody seniorů. Finance tak potřebujeme sehnat pouze na výtisk kalendářů. Všem dárcům děkujeme.
První  střípek kalendáře 2021

Loňské fotografie:
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Opatrujte se,držím palce!

Anna Kovarikova

Ať je pořád sluníčkově..

Martina Sihelská