Dočasky.cz, z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Zvířata

Postavme Psí ostrov

Od roku 2013 jako spolek poskytujeme dočasný domov nalezeným a bezprizorním psům a nacházíme jim nové, lepší rodiny. Je čas posunout se. Máme ostrov. Pevninu i vodu, vlajkovou loď i odvahu měnit svět. Máme neutuchající nadšení a věříme, že všechno je možné a na začátku všeho byla myšlenka. Chceme dál odmazávat dělící čáru mezi psy odloženými v útulcích a zodpovědnými lidmi a podpořit informovanost, jejíž absence je jednou z hlavních příčin nerozvážného pořizování psích mazlíčků, dlouhodobě přeplněných útulků a opuštěných psů.

152 600 Kč

přispělo

155 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Výjimečné, harmonické místo s nesmírným potenciálem. Prostor s přátelskou atmosférou, kde se člověk cítí jako doma, mezi svými. Seznámí se se základy péče o psa, ale zároveň také se čtyřnohým potenciálním členem své rodiny.

Multifunkční prostor s vlídnou tváří.

Nejsme obyčejný útulek. Chceme, aby k nám lidé přicházeli bez obav a strachu, bez předsudků o psech z útulku. Zachránili jsme stovky psů a pro ty další budujeme moderní centrum, které v ČR nemá obdoby a kde je krom stálé péče o psy, možné realizovat meetingy, workshopy, přednášky, terapie, zážitkové a vzdělávací pobyty pro veřejnost všech věkových kategorií. Psí ostrov. Aby byl celý koncept i finančně životaschopný a alespoň částečně soběstačný, bude jeho součástí i veterinární ošetřovna, stříhací salon, obchůdek s chovatelskými potřebami a psí hotel.

Chceš toho být součástí?

Naše každodenní práce je plná emocí. Smutnou pravdou je, že problém přeplněných útulků je mnohem větší, než se na první pohled zdá. A že i kdybychom se na hlavu postavili, nevyřešíme ho jednou provždy tady a teď. Co ale udělat můžeme, je postarat se s maximálním nasazením o psy, kteří u nás už jsou, nebo někde v koutě, sklepě, množírně na naši pomoc čekají. Nasaj atmosféru a rezervuj si palubní lístek na loď plnou dobrého pocitu, plující ke Psímu ostrovu, protože společně s námi skutečně měníš svět.
Peněžní příspěvek není jediná možnost, jak se zapojit do projektu. Dále můžete pomoci:

  1. nákupem na e-shopu Dočasky.cz
  2. darováním stavebního materiálu
  3. manuální pomocí na stavbě - první brigádu máme letos za sebou, termíny dalších plánujeme

Přidej ruku k dílu a odměna tě nemine!


Například kupte kapitánský hrnek, aby vám každý den připomínal, že jsme na jedné lodi.

Autorkou motivu je mladá talentovaná umělkyně Charlien a psím modelem je Aron von Dočasky. Ambasador Vladimír Polívka, jehož útulkovým oblíbencem je právě Aron, celému dílu propůjčil své jméno a motiv doplnil svým podpisem.

"Panuje tam tak pozitivní atmosféra, že jsem se rozhodl projekt podpořit a stát se jeho patronem"

Vladimír Polívka


Tak napnout plachty a plnou parou vpřed!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Klobouk dolů před vaší obětavostí.

Pavel Kašpar
1 000 Kč

Ať se daří. Dík za dobrý nápad 👍 🐾🐾

Tomáš Průša

At se podari!!!

Dárce

👍🍀

Ivana Grajcaríková
5 000 Kč

držím palečky :-)

wendy
100 Kč

Dobrý den, ahoj,
díky Sandře a jejímu nadšení pro vše jsem se dostal k Vám a tomuto projektu. Držte se toho, co děláte, děláte to moc dobře a obyvatelé ostrova Vám budou vděčni jejich láskou. PSÍ LÁSKA JE JEDNA Z NEJKRÁSNĚJŠÍCH A NEJVĚTŠÍCH, CO ZNÁM! 🍀

Ivo Svoboda
500 Kč

Dobrý den, dnes jsem viděla úžasné video Sandry Pogodové o Hojnosti a hovoří tam o vašem projektu Psí ostrov. Za mě úžasný nápad, ať se vám daří.

Monika Buzková
500 Kč

🐕🌿❤️

Terezie Štolcová

Přeji mnoho štěstí 🍀, ať se vše daři a pejsci mají kde se schovat, užívat si psích radovánek a života 😉, držím palce ✊

Jan Janyška
300 Kč

Krásný projekt

Jarmila Křesťanová
500 Kč