Psí život, z.s.


Zvířata

Pomoc pro Moju

Moja je tříměsíční fenka od lidí bez domova, která potřebuje naší pomoc. Se zlomenou pánví i stehenní kostí nemohla zůstat na ulici a nyní se u nás léčí.

Pomozte Mojince!

Věříme, že společnými silami zvládneme Mojince zajistit radostný, bezbolestný a plnohodnotný život, který má celý teprve před sebou.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Fence Moje jsou teprve tři měsíce a už zažila spoustu bolesti. Moja je od lidí bez domova, podle kterých jí  měla  na nohu spadnout dlažební kostka. Okamžitě jsme jí tedy odvezli na veterinární kliniku k ortopedickému specialistovi, protože špatně chodí a téměř nepoužívá pravou zadní nohu.

Ortoped na veterině zjistil dvě zlomeniny - pánve a stehenní kosti.  Šlo o zlomeniny již staršího data, zhruba tak 14 dní. Zlomenina ve stehenní kosti je již částečně zhojená a není třeba ji operovat. Zlomenina je bohužel ale v růstové zóně, takže je otázka, jestli kost dál poroste... Zlomenina v pánvi je v tuto chvíli jen velmi těžko operovatelná, protože Moja je malinká, váží 2,5 kg a kůstky jsou taky příliš malé. Budeme vše tedy prozatím řešit klidovým režimem. Pánev je na pravé straně trochu posunutá a tím pádem se i zmenšil pánevní otvor, což může do budoucna znamenat obtíže s vylučováním stolice. Pokud by se obtíže projevily, k operaci by se přistoupilo, až Moja více vyroste.

Navíc dostala Moja i antibiotika, měla oteklé mízní uzliny v tříslech, zřejmě jako důsledek zranění, a také pipetu Strongholdu proti kožním parazitům. Takže uvidíme, jak se to všechno bude vyvíjet. Jedno je jisté - nyní je Moja v dočasce a v naší péči a k lidem bez domova se již vracet nebude, jsme s nimi takto dohodnuti. Život na ulici pro zvíře s takovým velkým zraněním by byl opravdu velmi bolestný... Do budoucna jí pak budeme hledat novou rodinu.

Mockrát děkujeme za Vaši podporu a pomoc. Věříme, že společnými silami zvládneme Mojince zajistit radostný a plnohodnotný život, který má celý teprve před sebou. 

Moc za Moju děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásne Vianoce všetkým zvieratkám 🐾🐕‍🦺❤🎄🎅💝

Dávid Lovász
3 Kč

Brzy se uzdrav, beruško 😘

Kristýna Jarošová

Brzy se uzdrav <3

Dárce

Mojince přeji brzke uzdravení i v těchto pro všechny náročném období. Ať se ji daří a je obklopena milujícími lidmi

Dárce
1 500 Kč

Posíláme příspěvek na Moju, Bublinu a další pejsáčky, kteří to potřebují.
Hanka a Zdenda Sobíškovi

Hana Sobíšková
500 Kč

Příspěvek pro Moju zasílám právě teď. Přeji hodně zdraví krásné holčičce.

Milena Rossmeislová
300 Kč

Posílám příspěvek, ať se má Moja i panicek co nejlépe. Pavlina

Pavlína Šelbická
500 Kč

Drž sa

Speedy
300 Kč

Dobrý den , přeji štěňátku hodně , hodně zdraví . Chci se zeptat , kdybych měla o pejska zájem , co mám dělat? Děkuji a přeji Vám všem , kteří děláte dobro pro druhé , bezbranné tvorečky ,hlavně hodně zdraví , štěstí,lásky a hodných lidí , kteří rádi pomohou. Jarka

Jaroslava Pauerová
1 500 Kč

Přeji Mojince krásné vánoce a brzké uzdravení. Je nádherná

Anna Heissová
1 500 Kč