Nadační fond pro rozvoj zdravotnictví Litomyšlska


Hospicová a paliativní péče Senioři

Polohovací lůžko ABE s matrací pro domácí hospicovou péči

Každoročně doprovázíme více než 20 umírajících, kteří si přejí dožít ve svém domácím prostředí. Domácnost pacienta je však často třeba pro tuto péči uzpůsobit. Usilujeme o to, abychom měli k zapůjčení dostatek polohovacích postelí a oxygenátorů. Zejména v době, kdy pečujeme o více umírajících najednou, se dostáváme do situace, kdy pro ně nemáme potřebné pomůcky a obtížně hledáme pomoc v okolních půjčovnách. Našim záměrem je dokoupit 2 polohovací lůžka s antidekubitními matracemi, které by sloužily výhradně umírajícím pacientům. Cena jednoho polohovacího lůžka ABE s matrací 25.750- Kč

vybíráme od 11.12.2019
5 500 Kč

přispěli

4 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Každoročně doprovázíme více než 20 umírajících, kteří si přejí dožít ve svém domácím prostředí. Domácnost pacienta je však často třeba pro tuto péči uzpůsobit. Usilujeme o to, abychom měli k zapůjčení dostatek polohovacích postelí a oxygenátorů. Zejména v době, kdy pečujeme o více umírajících najednou, se dostáváme do situace, kdy pro ně nemáme potřebné pomůcky a obtížně hledáme pomoc v okolních půjčovnách. 
Našim záměrem je dokoupit 2 polohovací lůžka s antidekubitními matracemi, které by sloužily výhradně umírajícím pacientům. 

Cena jednoho polohovacího lůžka ABE s matrací  25.750- Kč
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu