Nadační fond pro rozvoj zdravotnictví Litomyšlska


Zdraví

LCD Optotyp pro Nemocnici Litomyšl

Jde o nástěnnou světelnou tabuli s optotypy k základnímu oftalmologickému vyšetření - zhodnocení zrakové ostrosti - LCD Optotyp Nidek SC-1600. Nahrazení stávajícího optotypu moderním LCD přístrojem umožní komplexní vyšetření zrakových funkci na jednom místě (standardní Snellenovy optotypy, čísla, Landoldtovy kroužky, Pflügerovy háky, obrázky, ETDRS, aj.), znaky se náhodně mění, a tak odpadá možnost zkresleného výsledku vyšetření pro jejich zapamatování pacientem. Výhodou je rovněž nastavitelná pracovní vzdálenost, větší rozsah vyšetření a regulace kontrastu. Rozpočet: 80 000,-

vybíráme od 11.12.2019
200 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jde o nástěnnou světelnou tabuli s optotypy k základnímu oftalmologickému vyšetření - zhodnocení zrakové ostrosti - LCD Optotyp Nidek SC-1600.
Nahrazení stávajícího optotypu moderním LCD přístrojem umožní komplexní vyšetření zrakových funkci na jednom místě (standardní Snellenovy optotypy, čísla, Landoldtovy kroužky, Pflügerovy háky, obrázky, ETDRS, aj.), znaky se náhodně mění, a tak odpadá možnost zkresleného výsledku vyšetření pro jejich zapamatování pacientem. Výhodou je rovněž nastavitelná pracovní vzdálenost, větší rozsah vyšetření a regulace kontrastu.

Rozpočet: 80 000,-
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu