Nadační fond pro rozvoj zdravotnictví Litomyšlska


Zdraví

PEP test pro děti (alergologie)

,Jsme malé ambulantní pracoviště, ale přesto si myslíme, že můžeme zvýšit kvalitu a dostupnost péče pro pacienty Litomyšlska."    Alergologie v čele s Mudr. Petrem Víškem žádá Nadační fond o zakoupení PEP testu pro detekci žaludečních enzymů ve slinách. Usnadňuje tak pro děti obzvláště zatěžující a hlavně  invazivní vyšetření špatné funkce svěrače jícnu (tj. refluxní chorobě) a přispívá tak ke kvalitní léčbě dětí s opakovaným kašlem či zánětech hrtanu, průduškovým astma nebo u potíží s dlouhodobou bolestí v krku. PEP test nebude využívat pouze tato ordinace, ale všichni dětští lékaři našeho města. Rozpočet: 90 000 Kč

vybíráme od 11.12.2019
4 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
,Jsme malé ambulantní pracoviště, ale přesto si myslíme, že můžeme zvýšit kvalitu a dostupnost péče pro pacienty Litomyšlska." 
 
Alergologie v čele s Mudr. Petrem Víškem žádá Nadační fond o zakoupení PEP testu pro detekci žaludečních enzymů ve slinách.
Usnadňuje tak pro děti obzvláště zatěžující a hlavně  invazivní vyšetření špatné funkce svěrače jícnu (tj. refluxní chorobě) a přispívá tak
ke kvalitní léčbě dětí s opakovaným kašlem či zánětech hrtanu, průduškovým astma nebo u potíží s dlouhodobou bolestí v krku.
PEP test nebude využívat pouze tato ordinace, ale všichni dětští lékaři našeho města.

Rozpočet: 90 000 Kč
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Skvělá věc, skvělý nápad, výborný lékař.

Bc.Blanka Famfulíková
1 000 Kč