Popálky o.p.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Ze žhavého popela ke splněným snům malého kluka

Pomozte Štěpánkovi, aby zase mohl stavět hrady z kostek.

vybíráme od 16.12.2019

Ze žhavého popela ke splněným snům malého kluka

Milí dospěláci, moc vám za všechno děkuju! Štěpánek.
5 897 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Ahoj dospěláci! 

Naši mi říkají Štěpánku a v létě mi byly dva roky. Jednoho obyčejného dne na začátku srpna jsem si hrál na zahradě. Přišel mě navštívit můj milovaný čtyřnohý kamarád, sousedovic Argoušek. Radostně pobíhal a poskakoval. Nechtěl jsem zůstat pozadu a rozběhl jsem se za ním. Naneštěstí jsem při tom zakopl o kámen a jak jsem padal, ručičkama jsem se zabořil do žhavého popela v ohništi. I když mi maminka hned začala ručičky chladit a okamžitě zavolala záchranku, stejně jsem si pár měsíců poležel na klinice popálenin. Doktoři i sestřičky byli moc hodní, dělali co mohli, bohužel pár prstíků na ručičce už zachránit nedokázali. A aby toho nebylo málo, tak jak se mi na druhé ručičce postupně stahují jizvy, prstíky se mi tak nějak divně ohýbají (mamka říká, že se deformují).



Strašně moc chci jednou stavět hrady z kostek, sestavovat autíčka a namalovat spoustu hezkých obrázků. Proto teď ze všeho nejvíc potřebuju, aby se moje prstíčky správně hojily. To obnáší hodně kvalitních mastí, častou rehabilitaci a rehabilitační pomůcky. Za darované penízky koupíme právě ty masti na jizvy a další podpůrné prostředky pro jejich lepší hojení, taky zaplatíme dojíždění na 100 km vzdálenou popáleninovou kliniku a možná zbude i na speciální vybavení do mého dětského pokojíčku. Nic z toho bohužel zdravotní pojišťovna nehradí.

Milí dospěláci, moc vám za všechno děkuju!

Štěpánek. 

https://www.facebook.com/popalky/
https://popalky.cz/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Milý Štěpánku,
mám také syna, který si ke svým nerozeninám přál jedinou věc - abych Tě finančně podpořila. Tak jsem to udělala a přeji Ti moc a moc zdraví a štěstí. Částka je taková kostrbatá, ale dospěla jsem k ní tak, že jsem sečetla čísla dne, měsíce a roku jeho narození, protože je to vlastně dárek od něj...
Držím Ti palečky :-)
Radka

EBQ s.r.o. IČ 01414801
1 997 Kč