Pro Dialog, z.s.


Děti, mládež, rodina

VYLÉČÍME TRAUMA HRAVĚ

Podpořte svým darem organizaci Pro Dialog, z.s., která již mnoho let dbá na práva těch nejzranitelnějších, a to právě dětí. NAŠI ODBORNÍ PRACOVNÍCI VĚDÍ, JAK VYLÉČIT TRAUMA HRAVĚ. BEZ VAŠÍ POMOCI TO VŠAK NEDOKÁŽEME!!!!!!!! Společně s námi nabídněte podporu dětským klientům, kteří navštěvují Pro Dialog. Děti u nás nachází cestu k vyléčení traumat z těžkých rozchodů rodičů. Vaším příspěvkem na pořízení pomůcek pro terapii metodou Sandplay umožníte dětem, aby v této nelehké životní situaci mohli přirozeně vyjádřit své těžké prožívání hravou formou.

vybíráme od 25.11.2019

VYLÉČÍME TRAUMA HRAVĚ

Právě přispíváte na pořízení pomůcek pro dětskou terapii metodou Sandplay.
4 600 Kč

přispělo

7 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Ceníme si toho, že se rozhodujete, koho podpoříte svými vlastními vzácnými peněžními zdroji.

Děti, které k nám docházejí na terapie, zažívají dramatický rozpad své rodiny, zažívají rozpad svého dosavadního světa. V Pro Dialogu děti získají na svou stranu prima parťáky - dětské psychology, kteří dětem věnují maximální péči, aby děti vyšly ze své kritické životní situace ozdraveny a posíleny. Pokud se rozhodnete přispět, Váš příspěvek umožní, aby dětští klienti společně se svými psychology za pomoci terapeutické metody Sandplay zpracovaly svá traumata a mohli znovunabýt duševní rovnováhy.

Pojďte s námi nakouknout  jak to na takové terapii pro dětské klienty vypadá:
Karlík přichází každý týden do naší konzultovny, kde má hernu. Jsou mu 4 roky. Spontánně si hraje, vezme si postavičku Mimoně a postavičku Spidermana. Jednoho označí jako sebe, druhého jako otce, hra pokračuje, psycholog Tomáš si v průběhu hry s Karlíkem povídá. Hra je pro děti v obtížných situacích jako je sezení s dětským psychologem nejen uvolňujícím prvkem, ale zároveň možností uzdravení hlubokých traumat. 
 
Slyšíme a vidíme, co se našim dětským klientům děje a to všechno nás motivuje naši odbornou práci s dětmi nadále rozvíjet. A Vy můžete být součástí tohoto rozvoje, podívejte se, co Váš příspěvek umožní zakoupit:

Sandplay box, kryt a písek - 2.800 Kč
Vybavení (postavy, domečky a objekty, flora a fauna figurky, přírodniny) - 10.000 Kč
 
Budeme moc vděční a nadšení, pokud se rozhodnete jít do toho s námi. Na Vašem daru záleží, každý jednotlivý přispěvatel je zdrojem jedinečné energie, kterou může předat těm, kterým se jí nyní bohužel nedostává, neboť ztratili svůj základní kámen života – zdravé rodinné vztahy. Děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

děkuji za to, co děláte...

Ondřej Štantejský
500 Kč

Jsem moc ráda, že je zde konečně organizace, která dětem pomůže v těch těžkých chvílích, kdy nechápou co se děje a neví jak se svými emocemi a strachy naložit, a že si neponesou tato traumata do dalšího života, stejně jako já. Palec nahoru 👍 Držím Vám palce

Linda
300 Kč