Stará škola, z.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Daruj hygienickou kavárnu do Staré školy

“Čistota = půl zdraví?” To souhlasíme! Ale v našem případě platí rovnice “razítko od hygieny = pokračování našeho provozu”. Jakákoliv i maličká částka nás potěší a pomůže k naplnění našeho vánočního přání tj. rekonstrukci kuchyňky naší klubové kavárny dle požadavků hygienického úřadu. Potřebujeme získat finance např. na nový dvojdřez, umývátko, omyvatelnou a protiskluzovou podlahu, obklady, omyvatelný regál a novou kuchyňskou desku...

vybíráme od 22.11.2019
9 300 Kč
vybráno 72 % z 13 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Jsme komunitním centrem a od roku 2013 se snažíme svépomocně zvelebit 200 let starou budovu bývalé základní školy. Postupnými krůčky se nám to daří, pořádáme kulturní i vzdělávací akce, semináře, workshopy, besedy, ale i cvičení a kroužky pro děti či dospělé. V rámci našich programů vždy otevíráme klubovou kavárnu, aby nám tu při dobré kávě či čaji bylo příjemně a abychom také získali pár drobných do rozpočtu.        

Na rekonstrukci se těšíme - už jsme toho zvládli spoustu (nová podlaha, opravený komín, krásná nová zahrada) a víme, že pracovních sil je v naší milé komunitě dost. Jen ty peníze jsou pořád nějaké nedostatkové….. 

Předem děkujeme! 

Průměrná čísla za rok: 50 akcí, 12 pravidelných aktivit, 3000 návštěvníků, nepočítaně nápojů 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Sleduji Vaši činnost dlouhodobě a držím Vám palce! Díky za Vaši práci! :)

Věra Kovářová
2 000 Kč