Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Polohovací polštáře

V lednu 2020 spouštíme pilotní provoz nové služby Cesty domů. Pobytovou službu odlehčovacích služeb potřebujeme vybavit a uvítáme Vaše příspěvky konkrétně na polohovací polštáře, které umožní pohodlné sezení našim pacientům v lůžkové části.

Polohovací polštáře - 4 ks (1 kus stojí 898 Kč)

3 594 Kč
vybráno 100 % z 3 592 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letos jsme se přestěhovali do nových prostor v Michli, kde se v současné době zaměřujeme na vybavení lůžkové části. Pobytovou službu odlehčovacích služeb využijí lidé v pokročilých a konečných stadiích nevyléčitelné nemoci, jejichž rodiny tak získají prostor pro odpočinek a vystřídání v náročné péči. Služba je určena klientům z celé České republiky a zkušenosti z pilotního provozu budeme předávat dalším organizacím, aby podobná lůžka s takto specifickou nabídkou mohla vznikat i jinde v ČR.
Do lůžkové části potřebujeme polohovací polštáře, které pacientům umožní pohodlné sezení. Budeme rádi za příspěvek na ně.

Děkujeme!

Cesta domů poskytuje odbornou péči umírajícím dospělým i dětem a jejich blízkým, kteří o ně pečují. Zároveň se snaží přispívat ke společenským a legislativním změnám, které umožní zlepšení péče o umírající lidi v naší zemi.  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji vám všem z Cesty domů krásné vánoční svátky a díky za vše, co jste pro mou paní a pro mne vykonali, jste úžasní. Děkuji.

Ladislav Fanta
898 Kč