Psí život, z.s.


Zvířata

Betynka - virtuální adopce

Ne všechna zvířata jsou vhodná ke skutečné adopci, ale přesto potřebují pomoc. Adoptujte si Betynku "na dálku" a pomozte jí žít plnohodnotný život!

Adoptujte si Betynku virtuálně!

Přispívejte Betynce každý měsíc na její péči. Pravidelně Vás budeme informovat, jak se jí daří a jak jí Vaše příspěvky pomáhají. Věříme, že společnými silami zvládneme Betynce zajistit plnohodnotný a důstojný podzim života.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Betynka je jedenáctiletá fenka "japonského čina", kterou jsme do trvalé péče přijali po smrti jejího majitele.  Léčil se se zákeřnou nemocí, které bohužel podlehl. Poslední měsíce se o Betynku zřejmě již nezvládal starat, přijímali jsme ji do péče v hodně špatném stavu. Měla přerostlé drápky tak, že nemohla téměř chodit a především se jí strašně špatně dýchalo, až se dusila. Ihned jsme vyrazili na veterinární kliniku k naší paní doktorce, která zjistila velké problémy se srdíčkem a s tím související zavodnění plic.

Tento problém musel Betynku trápit už delší dobu, protože takový vážný stav nevznikne ze dne na den. Betynka dostala léky na odvodnění a hned druhý den byl vidět obrovský posun k lepšímu. Dostala také léky na srdce a nyní je ve stabilizovaném stavu a muselo se jí šíleně ulevit. Má také dlouhodobé oční problémy, na jedno oko nevidí vůbec a na druhé špatně. Bohužel jí také velmi trápí slinivka a zažívání, proto musí být již pořád na přísné veterinární dietě.

I přes zdravotní neduhy je Betynka neuvěřitelně milá a hodná fenečka, která má velkou radost ze života. ️ Vzhledem k rapidnímu zlepšení po zamedikování věříme, že Betynka si tu s námi ještě nějaký ten čas bude života užívat. O fenečku se nyní v domácím prostředí obětavě starají naši dobrovolníci, kteří dříve poskytli láskyplnou náruč i Astičce.

Betynku si tedy nyní můžete adoptovat na dálku a Vámi zvolenou částkou každý měsíc pomáhat s péčí o ní.  Stačí si na této platební bráně zvolit částku, zadat darovat "měsíčně" a poté následovat instrukce. Celkové náklady na péči o Betynku včetně veterinární diety, léků, léčby akutních obtíží a pravidelných veterinárních kontrol v tuto chvíli činí minimálně 6000 Kč za měsíc.

Mockrát děkujeme za Vaši podporu a pomoc. Věříme, že společnými silami zvládneme Betynce zajistit plnohodnotný a důstojný podzim života. 

Moc za Betynku děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobroden, Leoš Mareš

Patrik Potůček
160 Kč

Krásne Vianoce všetkým zvieratkám 🐾🐕‍🦺❤🎄🎅💝

Dávid Lovász
3 Kč

Měj se krásně zlatíčko!

Alena Míková
500 Kč

Měj se krásně, zlatíčko Betynko. A díky těm, co se starají!

Alena Míková
500 Kč

Držím ti palce Betynko a ze srdce děkuji tvým nynějším "páníkům"

Alena Míková
500 Kč

Pro Betynku :-) Ať jí slouží zdravíčko co nejdéle !!!

Gilda Floriánová
50 Kč

Děkuji vám za vše, co pro pejsky děláte!

Martina Franzova
200 Kč

:-)

Jakub Studený
3 000 Kč

At se babusce dari lepe...Drzte se a hlavne zdravi. Marie

Marie Vajrychova
500 Kč

Šťastné stáří, Betynko

Dana Otáhalová