Úsměv mámy, z.s.


Osvěta a poskytování informací Zdraví

Úsměv mámy do každé rodiny

Úsměv mámy, z.s. podporuje šťastné mateřství a ženy, kterým do života vstoupily psychické obtíže v těhotenství nebo v období po porodu. Ačkoliv se v zahraniční jedná o aktuální téma, v ČR je zatím spíše okrajové. Proto vznikl spolek Úsměv mámy, který se věnuje osvětovým aktivitám, organizuje svépomocné podpůrné skupiny v různých městech, propojuje ženy se zkušeností a snaží se vyjednávat o lepší systémové péči. V roce 2020 se nám povedlo rozjet první větší projekt, a to vlastní centrum v Praze, na který jsme získali finance z Evropského sociálního fondu, stále ale platí, že většinu aktivit děláme dobrovolně. Přibývající objem práce značí, že má naše činnost smysl, ale zároveň nám už občas docházejí síly, protože maminek, které se na nás obracejí, je čím dál víc. Co nás tak v tuto chvíli nejvíc pálí, je nedostatek financí, abychom mohli svou činnost ukotvit a věnovat se jí soustavně a v klidu dál. Že je potřeba, víme jistě.

vybíráme od 14.11.2019

Úsměv mámy do každé rodiny

Úsměv mámy, z.s. podporuje šťastné mateřství a ženy, kterým do života vstoupily psychické obtíže v těhotenství nebo v období po porodu. Podpořte nás finančně a pošlete tak úsměv dalším maminkám. Děkujeme💚
328 940 Kč

přispělo

183 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Úsměv mámy, z.s. podporuje šťastné mateřství a ženy, kterým do života vstoupily psychické obtíže v těhotenství nebo v období po porodu. Ačkoliv se v zahraniční jedná o aktuální téma, v ČR je zatím spíše okrajové. Proto vznikl spolek Úsměv mámy, který se věnuje osvětovým aktivitám, organizuje svépomocné podpůrné skupiny v různých městech, propojuje ženy se zkušeností a snaží se vyjednávat o lepší systémové péči. 
V roce 2020 se nám povedlo rozjet první větší projekt, a to vlastní centrum v Praze, na který jsme získali finance z Evropského sociálního fondu, stále ale platí, že většinu aktivit děláme dobrovolně. Přibývající objem práce značí, že má naše činnost smysl, ale zároveň nám už občas docházejí síly, protože maminek, které se na nás obracejí, je čím dál víc. Co nás tak v tuto chvíli nejvíc pálí, je nedostatek financí, abychom mohli svou činnost ukotvit a věnovat se jí soustavně a v klidu dál. Že je potřeba, víme jistě.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za všechnu podporu a pomoc, kterou ženám dáváte 🤗

Dárce
1 000 Kč

Děkujeme. Co děláte, děláte dobře!

Dárce
2 000 Kč

Přál bych si, aby částka byla primárně použita na podporu terapeutických sezení pro muže.
Děkuji vám za otevření tohoto tématu.

Martin Marek
10 000 Kč

Děkuji za pomoc 🩷

Dárce

Díky za vše, co pro maminky a jejich blízké děláte.

Josef Basl
200 Kč

Děkuju za to co děláte! :)
Hlavně za skvělou Renatu Banášovou, která mi tolik pomohla, když bylo zle.
Ať se organizaci Úsměv mámy moc daří <3

Alena Karafiátová
2 000 Kč

Zaměstanci společnosti LEGO Trading, kteří se účastnili Swim to Jablonec inciativy na podporu organizace Usmev Mamy. Koruna za každý uplavaný bezén.

Za tým Romana & Michal

Swim to Jablonec
13 801 Kč

Posílám částku vybranou na mé oslavě narozenin. Děkuji za to, co děláte! Má to velký smysl!

Dana Kok
3 600 Kč

Díky za to, že jste.

Dárce

Děkuji za Vaši práci❤️ Má velký smysl.

Lucie Somolová