signály.cz, z. s.


Děti, mládež, rodina Osvěta a poskytování informací

SignályTV

SignályTV je ekumenická platforma pro prezentaci a sdílení křesťanských videí určených pro online prostor. Chceme ji vytvořit v rámci webu signály.cz (aktuálně v přestavbě). Vývoj ale znamená i náklady navíc, které už nejsme v současné době schopni z vlastního rozpočtu pokrýt. Proto prosíme, pokud ti je tento projekt sympatický nebo chceš podpořit mládež, přispěj i ty. Na oplátku nabízíme bonusové výhody Klubu přátel! Děkujeme.

vybíráme od 13.11.2019
26 650 Kč
vybráno 53 % z 50 000 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pokud se nám podaří vybrat aspoň 25.000 Kč, tak tento projekt podpoří stejnou částkou i Pavel Bělobrádek. Děkujeme! (zobrazení vybrané částky je již automaticky zdvojnásobeno)
Informace: Videa, řazená do několika kategorií, budou moci prezentovat sami návštěvníci webu jednoduchým vložením odkazu z Youtube (nebo jiných serverů). Mezi pořady dostanou místo seriály, vlogy nebo videa tématicky patřící k sobě.
Každý, kdo nám přispěje, se může zapojit do Klubu přátel, kde získá slevy na produkty partnerů.
Ukázky z grafického návrhu:



Případné prostředky vybrané navíc použijeme na tvorbu vlastních video pořadů. Prohlédni si třeba seriál Církev za oponou.
Děkujeme za podporu. Nezapomeňte vyplnit v darovacím formuláři svůj nick na signály.cz a stát se členem Klubu přátel www.signaly.cz/klubpratel.
signály.cz, z.s., Kozí 684/8, 602 00 Brno, IČO: 22720758, www.signaly.cz, signaly()signaly.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se Vám daří!

Štěpánka Hubáčková
500 Kč

A kromě toho přidám modlitbu!

Tomas Van Zavrel
3 000 Kč

Fandím vám

HejTi
300 Kč