Loono, z.s.


Vzdělávání a výzkum Zdraví

Vyškolení 1 člověka v prevenci

Za 7 let jsme už více než 100 500 lidí naučili, jak se správně starat o #prsakoule, srdce a reprodukční orgány. 56 z nich si díky tomu našlo rakovinu nebo jiné závažné onemocnění včas... Pomoz nám zachránit další životy! Jsme tým 150 mladých lékařů, mediků a dalších profesionálů, kteří učí veřejnost, jak se správně starat o svá prsa, varlata (#prsakoule), srdce, mozek (#zijessrdcem), reprodukční orgány (#doledobry) i duši (#dobrenitro).

vybíráme od 7.11.2019
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Pomoz nám šířit naši misi

Díky tvému příspěvku 200 Kč vyškolíme jednoho člověka v oblasti prevence onkologických, kardiovaskulárních onemocnění nebo reprodukčního zdraví. Během školení se naučí, jak si správně a pravidelně vyšetřovat prsa a varlata (#prsakoule), jak předcházet infarktu a mrtvici (#zijessrdcem), jak na prevenci sexuálně přenosných onemocnění či neplodnosti (#doledobry) nebo jak se správně starat o své duševní zdraví (#dobrenitro) . A to mu může zachránit život.

Kdo za Loono stojí?

V Loono ukazujeme, jak je prevence důležitá. Jsme tým mladých lékařů, studentů medicíny a budoucích zdravotnických profesionálů. Společně pořádáme workshopy ve školách, firmách i na festivalech, kde vzděláváme v oblasti prevence onkologických, kardiovaskulárních onemocnění a reprodukčního zdraví. Záštitu nad námi převzala 1. lékařská fakulta UK. Našimi odbornými garanty jsou lékaři z oborů gynekologie, urologie, kardiologie i praktického lékařství

Skrze kampaně “Sahám si na ně každý měsíc - #prsakoule”,  “Žiješ srdcem”, “Dole dobrý” a “Dobré nitro” jsme v oblasti prevence vyškolili více než 100 500 lidí, z čehož si 56 z nich objevilo závažné onemocnění v časném stadiu. 

Sleduj nás

Chceš už teď vědět víc o tom, jak se o svoje #prsakoule, srdce a reprodukční orgány správně starat? Doraz na některý z našich workshopů. Kdy a kde se konají se dozvíš na našem facebooku. Sledovat nás můžeš i linkedinu či instagramu, kde pod #zijessrdcem, #prsakoule, #doledobry a #dobrenitro uvidíš, kdo už naše kampaně podpořil. Víš o nějaké ze škol, festivalů či firem, kde bychom mohli školit, ozvi se naší Lee na workshopy@loono.cz.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím Vám všem moc palce, dlouhodobě sleduji aktivity Vaší organizace a je mi jasné, že díky současnému nouzovému stavu je získávání prostředků skrz eventy a akce problematické. Byla bych moc ráda, kdyby tento můj symbolický příspěvek pomohl rozvoji Vaší organizace.

Lucie Štichová
200 Kč