Ultreia z.s.


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Aby se v ČR lépe putovalo

Máme sen...Pomůžete nám ho naplnit?

vybíráme od 25.10.2019

Aby se v ČR lépe putovalo

Máme sen.... poutnické trasy se zázemím pro poutníky, ubytovnami, odpočinkovými místy, ale taky knižními či elektronickými průvodci. Pomůžete nám ho naplnit?
119 067 Kč

přispělo

101 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Máme sen.... poutnické trasy se zázemím pro poutníky, ubytovnami, odpočinkovými místy, ale taky  knižními  či elektronickými průvodci. Máme sen o lidech, kteří skrze putování krajinou poznávají lépe sami sebe. Máme sen i o těch, kteří už nikdy nenechají nepořádek v lese, protože ví, jaké to je jít mezi odpadky. Máme sen o blízkých lidských setkáních, která se zapisují do srdce.

Skrze naši činnost tento sen krok za krokem postupně naplňujeme. S mnoha aktivitami si poradíme na dobrovolnické bázi, pro mnoho dalších potřebujeme finance, které umožní aktivity realizovat.

V roce 2023 jste přispěli na:

  •  Postel pro poutníka - rozšíření o další trasy
  •  Letáky - je o ně velký zájem a my jich díky Vám můžeme mít stále dostatek
  •  Zvon Štěpán Maria jako připomínku našeho kolegy, který spáchal sebevraždu
  •  Účast na veletrzích Holiday World a ITEP
  • Pronájem skladovacích prostor pro letáky k trasám.
  • A nesmíme zapomenout ani na činnosti, které sice nejsou navenek vidět, ale vyžadují náklady - účetnictví, grafické práce, správa webu a eshopu

Děkujeme za každý příspěvek a přejeme šťastnou cestu.

Tým Ultreia z.s.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za rady a tipy jak pracovat s mapou.

Sylva Kopecká
200 Kč

Přednáška 21.3.2024

Beata Kudrnová
100 Kč

Snad i malý dar přispěje k velké změně.

Jana Pluskalová
100 Kč

Diky moc za web i za vsechno, co delate. Prosel jsem letos na etapy Zeleznou - https://chodim.com/svatojakubska-zelezna/ . Moc pekna trasa. I dobre znacena.

Pavel Suk

Dobrý den ,rada by jsem se připojila ke skupině, která bude absolvovat pout z Prahy v rámci Ćeské republiky .Kopecká

iveta kopecka
1 000 Kč

Putujme poutníci😊

Jaromír Balcar

Cesta je cíl!

Petr Pálfi

Právě jsem (všerubskou) pouť došel. Protože mám zkušenost s poutí ve Španělsku a Portugalsku, tak musím říct, že zatím není infrastruktura nejlepší (relativně málo levných ubytování, občas nic moc značení atd. Neměl jsem velká očekávání, ale nakonec mě pouť u nás celkem příjemně překvapila, především poslední tři dny je příroda velmi pěkná. Snad se ta tradice rozšíří a lidé u nás o to budou mít větší zájem, protože ta komunita to celé dělá zajímavějším.

NP
300 Kč

Začali jsme v létě 2019 trasou Východočeská a o rok později jsme prošli Moravskou. Byli jsme s přítelem nadšeni. Kolik zážitků společných i osobních jsme prožili a jak na to rádi vzpomínáme, že nám z toho hned vznikla každoroční rodinná tradice. Moc děkujeme za tuto možnost, trasy byly krásně značené a průchodné až na některá místa (což ale dodalo na dobrodružnosti cesty), informace na stránkách přehledné a nám už pak jen zbývalo si trasu bez starostí užívat :). Díky moc, v létě 2021 se budeme opět těšit na další trasu!
Pavlína&Honza

Pavlína Kratochvílová

Ať se každému dobře šlape po jeho životní pouti. Šťastnou cestu - Buen camino,
přeje Dana.

Danuše Tobiášová