Greenpeace


Osvěta a poskytování informací Životní prostředí

Zachraňme amazonské pralesy!

Pomozte nám přesvědčit korporace a vlády aby ukončily ničení Amazonie a aby se postavily proti plánu na pustošení pralesů kvůli živočišné a rostlinné výrobě.

455 646 Kč

přispělo

410 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

:)

Ondřej Bělovský
500 Kč

I want help to Amazon. I wish cash come to people and pets what this need. Peace to Amazon from Czech Girl from Austria.

Ivana Humeličová
1 000 Kč

:)

Anna Staňková

Dekujeme za vasi praci a poskytnuti moznosti pomahat i vzdalene. Mela jsem moznost potkat se s indiany a neni mi lhostejne jak diky nasi "kulture" nicime tu jejich a bereme jim, zviratum a ve vysledku i nam samym tak vzacny prostor na Zemi. Jsme to my, kdo by se mel ucit respektu k prirode a ostatnim bytostem a uvedomit si jake nasledky ma nas bezohledny styl zivota... zacneme byt uvedomeli a premyslejme nad tim co jime, kupujeme, sledujeme, zijeme, rikame, delame a neberme vse jako samozrejmost...
Tak hodne stesti na nasi dlouhe ceste :)

Michaela Lukášová
150 Kč

Jsme v tom všichni!

Aneta Franková
50 Kč

Miluji tuto krásnou planetu a veškerý život na ni. Pojďme ji už konečně začít zase chránit! Na každém jednotlivci záleží, nečekejte až začne TEN DRUHÝ!! Začni U SEBE, a ten druhý se přidá..

Martina Freudlová

Kdy pomoci když teď? Já chci aby naše děti ještě mohli žít tak jako my a ne bojovat o vzduch a vodu

Pavel Hanuš
190 Kč

Jsem rád že se mohu podílet na záchraně pralesů alespoň malým finančním příspěvkem každý měsíc a doufám že lidstvo nezničí úplně vše to, co už ničit začalo.

Daniel Matucha
100 Kč

Mame podporu Boží tak makejme

Jíří Kučera
300 Kč

Ač chceme či ne, jsme součástí přírody a tento fakt nelze dále popírat, je čas převzít zodpovědnost a postavit se za svou Zem, za sebe, za Život. Věřím, že s aktivitou GreenPeace a podporou dárců se nám podaří vyvinout tlak na nadnárodní společnosti a zastavit vypalování lesů, ničení původní civilizace a živočišných druhů v čas a postupně ji obnovit, revitalizovat. Ráda bych se z přírody těšila a dýchala čistý vzduch.

Lucie Štancová