Děti patří domů, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Za dětmi i tam, kde lišky dávají dobrou noc

... a veřejnou dopravou se nedostaneš

vybíráme od 24.10.2019

Za dětmi i tam, kde lišky dávají dobrou noc

Naše organizace při pomoci pěstounským rodinám, při péči o sociálně osiřelé děti, nutně potřebuje nový služební automobil. Stávající Hyundai Getz z roku 2005 pomalu dosluhuje. Nový automobil by byl využit 7 klíčovými pracovníky, kteří provází 58 rodin a ročně najedou přes 16000 km.
3 200 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naše organizace při pomoci pěstounským rodinám, při péči o sociálně osiřelé děti, nutně potřebuje nový služební automobil.

Mnoho těchto dětí má nejrůznější zdravotní limity a handicapy, jiné bojují se svými strachy a následky špatného zacházení v raném dětství.  Pěstouni z tohoto důvodu potřebují podporu klíčových pracovníků, kteří je navštěvují a pomáhají jim řešit běžné i nenadálé situace. 

Místa, kde rodiny bydlí jsou veřejnou dopravou těžko dostupné a bez služebního vozidla by naše služba nemohla být naplňována. Stávající Hyundai Getz z roku 2005 pomalu dosluhuje. 

Nový automobil by byl využit 7 klíčovými pracovníky, kteří provází  58 rodin a ročně najedou přes 16000 km.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

V rámci projektu ČSOB pomáhá regionům jsme získali ve veřejné sbírce od individuálních dárců nádherných 36.908 Kč. Děkujeme všem dárcům  za podporu!

Na slavnostním ceremoniálu Nadace rozvoje občanské společnosti se poprvé udělovala cena Zlatý banán. První místo získal příběh našeho klíčového pracovníka Lukáše Daniše https://www.avpo.cz/pribeh-detipatridomu/.
Společnosti  SIROWA Czech s.r.o. nám věnovala za toto ocenění 30.000 Kč a my tyto prostředky přidáváme na projekt "Za dětmi i tam, kde lišky dávají dobrou noc ... a veřejnou dopravou se nedostaneš". Mockrát děkujeme!

Společnost SportMentor z přednášky pana  PhDr. Mariana Jelínka, PhD na téma "Jak motivovat děti v době blahobytu" uskutečněné dne 23.10.2019 ve Svitavách,  podpořila naší organizaci na nákup nového vozidla částkou 20.000 Kč.  Mockrát děkujeme!

Založení projektu