TADY A TEĎ, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

TADY A TEĎ běží k 15 letům existence

Letos jsme oslavili 15 let existence organizace. A to je už docela dost. Rozhodně ale nepatříme do starého železa, takže je tu běžecká výzva – podpořte naši činnost a „zakupte“ svým darem kilometry, které naši pracovníci organizace pak budou muset na běžecké benefici ušourat, i kdyby to měl být jejich běh poslední!

vybíráme od 15.10.2019

TADY A TEĎ běží k 15 letům existence

"Zakupte" svým darem kilometry, které pracovníci TADY A TEĎ pak musí uběhnout a podpořte finančně činnost organizace.
10 750 Kč
vybráno 72 % z 15 000 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V pořadí třetí benefiční událost jsme se rozhodli pojmout aktivně - a to běžecky. Někdo uběhne 15 metrů, jiný 15 kilometrů. Na výkonech asi zase tak úplně nezáleží, na druhou stranu jsme se rozhodli, že uběhneme tolik kilometrů, kolik rozhodnete Vy.

Každý kilometr, který máme uběhnout, nám předplatíte svým darem 150,- Kč (1 km = 150,- Kč). Orientační cílová částka výzvy je 15.000,- Kč, což je 100 km. Náš tým až na výjimky běhat neumí, takže to je pořádná výzva. Ale pokud se nás rozhodnete podpořit vyšší částkou a bude nám „předplacena“ větší porce kilometrů, třeba 200 km nebo 300 km, dostojíme slibu a čekejte pak pořádnou ultra běžeckou akci plnou lidského přemáhání a fyzického utrpení! 

Druhou možností, jak se zapojit, je přijmout pozvánku a přijít si s námi libovolně zaklopýtat na benefiční běh k 15 letům činnosti TADY A TEĎ a to v pátek 25. října od 12:00 do 19:00 v Borském parku v Plzni. Zaplatíte dobrovolné startovné, společně vyklusáme, popovídáme si a dáme kafe jako správní profesionálové nebo energetický nápoj plný rychlého cukru.

A proč byste to měli vlastně dělat a podpořit nás? 

Protože již od roku 2004 pomáháme dětem z chudých a sociálně znevýhodněných rodin v Plzni. Podporujeme děti a jejich rodiny v překonávání bariér vedoucích ke školním a pracovním neúspěchům tak, aby se úspěšně uplatnily na trhu práce a nebyly v dospělosti závislé na sociálním systému.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

ciau milí, tak posílám alespon dva km a kdyby tady tak nepršelo, jdu si tady ještě zaklusat :)
Paa
kl.

Klara Jedlickova
300 Kč

Buďte udatní:))! Nejen při běhu:). Držím palce!

Ivana Sequensová
150 Kč

Hodně štěstí a kilometrů :)

Kateřina Hartlová
300 Kč