Gymnázium Přírodní škola, z.ú.


Vzdělávání a výzkum Kultura, umění a historie

Akademie Přírodní školy 2020

„Divadla cvičíme od ledna, ale už v létě často přemýšlíme nad tím, s čím se na Akademii ukážeme.“ Umělecké projekty jsou výsledkem výjimečného projektu, při kterém studenti vedou vlastní tým ke společné vizi a cvičí si vystupování před lidmi. Letos se ovšem potýkáme se zásadním problémem – pronájem divadla.

vybíráme od 6.10.2019

Akademie 2020

„Divadla cvičíme od ledna, ale už v létě často přemýšlíme nad tím, s čím se na Akademii ukážeme.“ Umělecké projekty jsou výsledkem výjimečného projektu, při kterém studenti vedou vlastní věkově smíšený tým napříč třídami ke společné vizi a cvičí si vystupování před lidmi. Letos se ovšem potýkáme se zásadním problémem – pronájmem divadla. Děkujeme!
27 800 Kč
vybráno 93 % z 30 000 Kč

přispělo

41 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vybrané peníze půjdou na pronájem divadelních prostor, kde se 13. února 2020 uskuteční Akademie Přírodní školy. Zdali na pronájem budeme mít dost financí záleží jen na Vás. Pokud se Vám naše myšlenka líbí podpořte nás i tak, že o kampani dáte vědět svým příbuzným a kamarádům.
Děkujeme!


Umělecký výjezd ve věkově smíšených skupinách a Akademie vždy byly nedílnou součástí Přírodní školy.

Hraní divadla má pro studenty i školu mnoho výhod. Umět vystupovat před lidmi přirozeně a bez velké trémy je dnes nedocenitelnou výhodou.
Samotné vystoupení je ale pouze závěr více jak dvouměsíčního snažení studentů a učitelů. Společná spolupráce a vytržení z rolí učitele a žáka dodává tomuto projektu váhu po celou dobu studia. Studenti se navíc na projektech nejen podílí, ale často je také sami vymýšlí a organizují dle své vlastní volby napříč ročníky. Můžou tak svůj projekt sledovat v průběhu času a dovést od prvních řádků scénáře až po vystoupení před publikem více jak stovky lidí.

Několik posledních let jsme Akademii pořádali v Salesiánském divadle v  Kobylisích, se kterým udržujeme dobré vztahy. Za jednodenní pronájem divadla jsme divadlu a komunitnímu centru v Kobylisích pomáhali s běžnými pracemi, na které by se museli najímat brigádníci. 
Bohužel pod nátlakem všeobecného zdražování nám letos Salesiánské centrum nemůže prostory téměř zadarmo přenechat. I přesto nám vyšli vstříc a pronájem divadla nabídli za zlomek běžné ceny. 

Finance vybrané nad rámec potřebného nájemného půjdou na další projekty Přírodní školy. I pokud je limit už splněn, stále přispíváte na dobrou věc. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hodně zdaru divadlu!

Pavel
500 Kč

Drzime palce

Dárce

užívejte ve zdraví:-)

Miriam-care Praha,s.r.o. Miriam Petrov, CZ24191639
2 000 Kč

Zlomte vaz

Tomáš Peterek
300 Kč

Držíme palce, ať to vyjde!

Jan Krejčí

Ať to přibývá ku zdaru věci :-)

Jan Svátek
1 000 Kč

Rádi, děkujeme :)

ZČ HB Satalický pramínek Belcherová
300 Kč

Společně to dáme :)

Daniel Pražák

chro

Vincent Prasátko
500 Kč

Tak ať se nám podaří vybrat co je třeba :o)

Zdeněk Kadlec
500 Kč