Prázdninová škola Lipnice, z. s.


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Podpoř Prázdninovku!

Naším posláním je náročnými výzvami motivovat a mobilizovat v člověku odvahu a tvořivost, které jsou nezbytné pro aktivní nabývání zkušeností. Věříme v sílu metody zážitkové pedagogiky pro osobnostní a mravní růst lidí. Proto ji rozvíjíme a šíříme do světa.

Přihoď na misku vah pár kaček

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Tvoříme kurzy, které pomáhají lidem objevit a rozvinout vlastní potenciál. Posilujeme jejich odvahu, tvořivost a schopnost zasadit se za sebe, za druhé i za svět kolem. Máme rádi dobrodružství, překvapení a výzvy. Naše kurzy jsou zážitkem, který vyvolává pozitivní změny v jednotlivci i společnosti.


Přes 40 let vytváříme jedinečnou metodu zážitkové pedagogiky, kterou nabízíme široké veřejnosti, školám a neziskovému sektoru. Ukazujeme, že učení může být jiné a zábavné. Pracujeme ve vzácné symbióze dobrovolníků a profesionálů a jako neziskovka vracíme všechny příjmy zpátky do rozvoje naší metody. 

Protože to, co děláme, dává smysl.

Vaše příspěvky nám pomohou v podpoře našich dobrovolníků. Právě oni každý rok přichází s novými nápady, díky kterým posouvají práci se zážitkovou pedagogikou. Oni tvoří kurzy, které přináší do životů účastníků změnu. Oni jsou pokladem, který zlatem nevyvážíme, ale můžeme se o to pokoušet.


Chceme členům našeho sboru nabízet interní kurzy vzdělávání, které budou posilovat jejich kompetence. Ať už se jedná o podporu našeho Instruktorského kurzu (který připravují zkušení dobrovolníci, pro ty začínající), o odborné vzdělávání (zdravotnický kurz, lanové překážky...) nebo rozvíjející jiné dovednosti, které na připravovaných kurzech využijí.

Váš dar využijeme na plošné zlevnění některé z akcí zapadající do rámce interního vzdělávání dobrovolníků tak, aby měl co největší dopad pro jednotlivce, ale i proto, co jako organizace potřebujeme.


Jsme Prázdninovka. Děláme kurzy, které mění svět.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Těším se na kurz TaT!

Lenka Z.
260 Kč

Má to smysl!

Jaromír Beránek
2 000 Kč

;-)

Jaromír Beránek
1 000 Kč

Ať to jde i v roce 2021, COVIDu navzdory!

Jaromír Beránek
1 000 Kč

Za více ostrůvků pozitivní deviace. ;-)

Jaromír Beránek
1 000 Kč