Domácí hospic Jordán, o.p.s.


Hospicová a paliativní péče

Automobil pro domácí hospic

Domácí hospic Jordán nabízí mobilní specializovanou paliativní péči nevyléčitelně nemocným a jejich rodinám v jejich domácím prostředí. Abychom byli u našich pacientů vždy včas a bezpečně, potřebujeme spolehlivé a funkční automobily. A stávající vozový park se notně opotřebovává. A financí na nový vůz se nedostává. Ročně najezdí naši zdravotníci k pacientům ve dne i v noci a za každého počasí kolem 33 000 kilometrů.

Automobil pro zdravotníky

Vybíráme finance na malý levný automobil s nízkými provozními náklady. Pořizovací cena se pohybuje kolem 250 000 Kč.

250 000 Kč
to je pro nás buď 100 dnů péče nebo 1 automobil.

1 den péče / 1 pacient = 2500 Kč
Financování péče:
- pacient je pod úhradou zdravotní pojišťovny (záleží na diagnóze)
pojišťovna hradí 2/3 nákladů, hospic 1/3 nákladů
- pacient není pod úhradou zdravotní pojišťovny
pacient přispívá 250 Kč, hospic 2250 Kč.
48 300 Kč

přispělo

23 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Domácí hospicová péče = jezdíme za našimi pacienty k nim domů! Nemůžeme jezdit k pacientům MHD, protože musíme být u pacienta co nejdříve od zavolaní a vezeme ošetřující materiál. Proto je nutné auto

Abychom byli u našich pacientů vždy včas a bezpečně, potřebujeme spolehlivé a funkční automobily. A stávající vozový park se notně a rychle opotřebovává. 

Ročně najezdí naši zdravotníci k pacientům kolem 30 000 kilometrů, neboť jezdíme 365 dní v roce bez ohledu na den, čas či roční dobu. Jezdíme vždy, kdy je to potřeba.

Domácí hospicová péče není stále plně hrazená z veřejného zdravotního pojištění. Téměř 50 % financí na provoz domácího hospice získáváme z darů od lidí a firem.  Dary a dotacemi pokryjeme provoz hospice. Ale nové auto...

Nejdůležitějšími pracovními nástroji našich zdravotníků jsou, kromě zdravotnického vybavení a vysoké kvalifikace, spolehlivá auta a velké dobré srdce!
 
A našim zdravotníkům chybí  jen ta auta.
Pomozte nám, prosím, získat prostředky na nový automobil.

Děkujeme za pomoc!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu