Sueneé Universe, z.s.


Kultura, umění a historie Osvěta a poskytování informací

Konference Sueneé Universe

Mezinárodní konference exopolitiky, historie a spirituality

Buďte sponzorem Konference Sueneé Universe

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Zpravodajský server Sueneé Universe (www.suenee.cz) pořádá dne 20.11. od 08:00 do cca 22:00 svou čtvrtou konferenci.
 
Konference se uskuteční v Vachler Art Company, Atelieru A, Chlumova 7, Praha 3. Kapacita sálu je 60 míst. Občerstvení a pití v místě konání zajištěno – platí se zvlášť. Stánkový prodej doprovodného zboží (zejména knihy) též zajištěn.
Staňte se sponzorem konference! Vaše jméno uvedeme s vaším souhlasem v seznamu podporovatelů na webu konference, Pokud vaše firma či zájmová organizace vyrábí nebo podporuje vzdělanost či životní prostředí, rádi uvedeme vaše logo v seznamu sponzorů nebo umístíme reklamní plachtu v přednáškovém sále.

JINÝ KRAJ JINÁ MĚNA: Pokud byste rádi přispěli, ale preferujete jinou měnu, pak použijte prosím jeden z odkazů - platby v EUR - platby v GBP.

VIP DÁRCE: V přestávkách mezi jednotlivými vystoupeními, můžeme uvést váš reklamní spot nebo banner na projekční ploše. Pokud máte o tento druh propagace zájem, nejdříve nás prosím kontaktujte: +420 777 703 008.

MEDIÁLNÍ PARTNER: Pokud máte zájem být naším mediálním partnerem a podpořit šíření dobré pověsti o konferenci, kontaktujte nás prosím: +420 777 703 008.

CHCI SI JEN KOUPIT VSTUPENKY: Skvělé! Kupte si vstupenku na našem webu.

Těšíme se na viděnou na konferenci! :)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu