Charita Jeseník


Senioři

Budujeme srdce domova

Srdcem našeho Domova je společenská místnost. Je to místo pro setkávání, místo, kde se cítíme dobře ve společnosti druhých – klientů, pracovníků, rodinných příslušníků a přátel, místo, kde se obohacujeme, inspirujeme, „okysličujeme“, místo, které každý den tepe životem.

vybíráme od 1.9.2019
3 030 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Domov pokojného stáří sv. Františka poskytuje své služby seniorům, kteří z důvodu snížené soběstačnosti a věku nejsou nadále schopni žít ve svém domově. Chceme, aby naši uživatelé prožili toto životní období smysluplně v důstojném a bezpečném prostředí.
 
V současné době probíhá rozsáhlá rekonstrukce tohoto Domova. Nově bude vestavěn evakuační lůžkový výtah, vzniknou jedno a dvoulůžkové pokoje, do většiny z nich budou doplněny sociální uzly (koupelna a WC). Bude provedena kompletní rekonstrukce všech rozvodů a sítí, vyměněna okna, dveře a zateplena obálka budovy. Nové umístění bude mít výdejna jídla, jídelna, prádelna, společné prostory a další servisní místnosti včetně vybavení. 
 
V rámci projektu „Budujeme srdce domova“ nám pomůžete vybudovat novou společenskou místnost v zrekonstruovaném Domově pokojného stáří sv. Františka v Javorníku.

Děkujeme.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu