Sueneé Universe, z.s.


Vzdělávání a výzkum Kultura, umění a historie

Zpravodajský portál Sueneé Universe

Naším záměrem je přinášet zprávy z domova a ze světa. Hlavními tématy jsou: osobnostní rozvoj, historie, exopolitika, vaše osobní příběhy a zkušenosti. Dále pak životní prostředí, ekologie a též jiný pohled na ekonomii a vzdělávací systém (unschooling, atd.). Jsme nezávislé médium, které si chce zachovat svoji soběstačnost. Navštivte nás na http://www.suenee.cz

vybíráme od 1.7.2019

Podpořte Sueneé Universe

Podpořte nezávislé medium - zpravodajský portál SUENEÉ UNIVERSE. Našimi hlavními tématy jsou: osobnostní rozvoj, historie, exopolitika, vaše osobní příběhy, životní prostředí, ekologie a jiný pohled ekonomii a vzdělávací systém (unschooling). Jsme nezávislé médium, které si chce zachovat svoji soběstačnost. Proto velice děkujeme za každý finanční dar. http://www.suenee.cz

přispělo

91 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Vše začalo pouhou zvědavostí a touhou dávat na hromadu informace o exopolitice, konspiracích a historii. Vybíral jsem z různých zahraničních zdrojů články a videa, které jsem se snažil překládat a nebo alespoň komentovat. Zasílal jsem přátelům nepravidelně emaily. Když už ten seznam byl ale hodně dlouhý, napadlo mne, že mnohem jednodušší by bylo mít vlastní webové stránky. Vznikl tak v březnu 2013 můj první blog Sueneé, který se v roce 2016 přerodil ve zpravodajský server Sueneé Universe s důrazem na tři základní témata: exopolitika, historie a spiritualita. 27.03.2019 jsme spustili nový design a dali vzniknout nové koncepci vnímání našeho vesmíru, ve kterém je dán prostor mnohem více navzájem propojeným tématům.

V současnosti sleduje zpravodajský server Sueneé Universe v průměru 3000 lidí denně. Za rok nás navštíví přes milion lidí. Každý týden ve středu rozešleme newsletter na stovky adres. Web je strojově překládán do 70 světových jazyků. Na facebooku máme více jak 6000 fanoušků na hlavní stránce SueneeUniverse a ve skupině UFO, historie a spiritualita kolem 6500 lidí. YouTube Sueneé Universe sleduje více jak 8400 lidí. Průměrná sledovanost při živém vysílání o exopolitice a historii je přes 250 lidí online a při tématech osobnostního rozvoje kolem 50 lidí online a roste. Zatím nejvíce diváků (400 lidí online). Na Instragram SueneeUniverse je 300 sledovatelů. Provozujeme též Eshop Sueneé Universe, kde nabízíme v komisním prodeji tematickou literaturu k publikovanému obsahu a ekologické zboží. Stále každým dnem naše členská základna roste  (stav k 11.10.2019), za což jsme velmi rádi.

V březnu 2019 jsme úspěšně založili zapsaný spolek Sueneé Universe, z.s. (IČO: 07970161), který zastřešuje provoz našeho webu a doprovodných služeb.

Přinášíme zprávy z domova a ze světa. Našimi hlavními tématy jsou: osobnostní rozvoj, historie, exopolitika, osobní příběhy. Dále pak životní prostředí, ekologie a jiný pohled ekonomii a vzdělávací systém (unschooling). Výjimečně politika. Jsme nezávislé médium, které si chce zachovat svoji soběstačnost.

Na co peníze hlavně použijeme?

  1. Chceme si udržet stabilní tým autorů a překladatelů, kteří nám budou pomáhat přinášet zajímavý aktuální obsah k výše uvedeným tématů.
  2. O web se nám stará autor projektu Sueneé (spravuje web, překládá, stará se projekt jako takový) a šikovná editorka Moni (zakládá články do webu, komunikuje s autory a překladateli). Jistě si zaslouží finanční ocenění.
  3. Měsíčně musíme hradit provozní výdaje (webhosting, sysadmin)
  4. Rádi bychom též investovali do vylepšení webu, aby stránky byly přívětivým komunitním místem. K tomu máme skvělého programátora, jehož čas potřebujeme zaplatit.
Rádi bychom se vyhnuli klasickým reklamám na webu. Zatím to bez nich neumíme. Proto si velice ceníme a děkujeme za každý i sebemenší finanční dar na náš záměr. :) 

Sledujte nás na www.suenee.cz a staňte se součástí projektu transformace myšlení s otevřeným srdcem.

Svět nabízí tolik možností. Bylo by škoda nosit stále klapky na očích...!

Váš tým redakce
Sueneé Universe
www.suenee.cz
redakce @ suenee.cz

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Podpora-podme do toho Ubuntu

Eduard Majer

Děkuji za Vaši skvělou práci!

Adéla Vymětalíková
300 Kč

Děkujeme za tvou práci Suenee. Šimáčkovi.

Kateřina Šimáčková
100 Kč

Díky vám oběma za podporu :)

Sueneé Universe, z.s.

Děkuji moc za Vaší práci :-)) Lenka

Lenka Janečková
100 Kč

Děkuji za velmi pěkné a zajímavé prezentace :-)

Jarmila Nováková

Jen tak dál děkuji

Petra (Bofinka) Válková
500 Kč

Velice zajímavé . Těším se na další zajímavosti Zdeněk Mařas

Zdeněk Mařas
300 Kč

Venujem na náklady spojené s prekladom knihy od Stevena M. Greera Unacknowledged

Georgeviolin
300 Kč

Díky za otevření očí.

Vít Gruntman
1 000 Kč

Děkuji ..

Marek Havlíček
50 Kč