Epoch Times ČR, z. s.


Kultura, umění a historie Osvěta a poskytování informací

Bráníme pravdu a tradice

Velmi si vážíme Vaší podpory. Díky ní budeme schopni přinášet Vám více zpráv následujících tradiční žurnalistiku a pozitivní hodnoty. Nejvíce nám pomůžete nastavením pravidelného daru v měsíčním intervalu. DĚKUJEME VÁM.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať pomůžou.

Josef Prášek
6 595 Kč

Zdá se mi dobrý informační zdroj

David Karfík
300 Kč

Oceňuji nezpolitizovanou a nezávislou žurnalistiku se znalostí toho, jak je řízen svět.

Petr Ježek
200 Kč

Není zač

Iva Papežová
100 Kč

Jestliže si mohu vybrat smysluplné uplatnění svých peněz, které mohu dát stranou, je to právě přispění, ač malou částkou, k tak důležitému projektu, jako je nezávislé zpravodajství, které nemanipuluje, nezkresluje, a naopak obohacuje svým obsahem. Děkuji týmu E.T. za jejich mimořádnou práci.

Bohumila Kovárníková Svitáková

Dekuji! Jste nadeji pro novy zacatek lidske spolecnosti a pomocna ruka tem co smysleji stejne jako Vase tematicky zajimave rozhovory. Dekuji za Vasi statecnost a neustupnost dekuji za velke obohaceni jenz prinasite do teto vulkanicky diktatorske doby dekuji za vyborny racionalni intelektualni nadhled. P. Kocianove dekuji za moudrost ktera z jejiho laskaveho hlasu vyzaruje za jeji perfekni komentare srozumitelne pro vsechny posluchace. Velmi preji nam vsem aby to nikdo z Vaseho radia nevzdal! To uz by tu nebyla ani ta nadeje co umira posledni. Holeckova
PS: prosim zda je vubec mozne se pokusit o zmirneni nenavisti k duchodcum. Bojim se ze az na mne duchodcovstvi bude jeste vice videt nebudu mozna jiz moci bezpecne ani vyjit ven. Cely zivot jsem pracovala odvadela dane lekare temer nepotrebovala vychovala radne pracujici 2 deti a nyni si pripadam jako parazit co ma dobrovolne podstoupit eutanazii. Nechci jednou hlupacky zavidet tyranym pejskum v utulcich tolerantnost nasi spolecnosti k nim v kontrastu k opovrzeni k nam starym . Dekuji H.

Marie Holeckova
200 Kč

Děkuji za vaši práci.

Hana Lukášová

Díky za vaši práci!

Pavla Víšková

Jen tak dál.

Jiří Vyhnanovský

Přeji mnoho sil do budoucna.

Jan Šefl
200 Kč