Alopé z.s.


Kultura, umění a historie Osvěta a poskytování informací

Podpořte pobyt Mayských stařešinů v ČR

Je nám velkou ctí, že můžeme v České republice přivítat dva Mayské stařešiny z kmene Quiché, Tatu Juana a Nanu Lucii. Jsme velmi rádi, že s námi sdílejí svou moudrost a s pokorou nám předávají své vědění o Matce Zemi, Mayském kalendáři, ohňových ceremoniích a pomáhají nám hledat spojení s našimi dávnými kořeny, které jsme u nás ztratili.

vybíráme od 26.6.2019

Přispějte na pobyt Mayských stařešinů

DĚKUJEME VÁM ZA VAŠI ŠTĚDROST! A JEŠTĚ NEKONČÍME! Pokud se vybere více než částka plánovaná na úhradu nákladů, bude sloužit jako odměna pro Mayské stařešiny za jejich práci a předanou moudrost. Děkujeme. --- Abychom mohli Tatu Juana a Nanu Lucii pozvat, koupili jsme jim letenky za 62 216 Kč. Na to už jsme si museli vzít půjčku 40 000 Kč. Aktuálně potřebujeme dalších 15 000 Kč na zajištění jejich pobytu, stravy a propriet k ceremoniím. Budeme vám vděčni za jakoukoli částku, kterou přispějete. Doplňujeme, že náš projekt je nevýdělečný a všech 8 lidí, kteří pobyt a akce organizují, dělají svou práci zdarma. Děkujeme za vaši pomoc.
20 550 Kč
vybráno 137 % z 15 000 Kč

přispělo

25 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Podpořte pobyt Taty Juana a Nany Lucie


Je nám velkou ctí, že můžeme v České republice přivítat dva Mayské stařešiny z kmene Quiché, Tatu Juana a Nanu Lucii. Jsme velmi rádi, že s námi sdílejí svou moudrost a s pokorou nám předávají své vědění o Matce Zemi, Mayském kalendáři, ohňových ceremoniích a pomáhají nám hledat spojení s našimi dávnými kořeny, které se u nás zpřetrhalo. Více se o nich dozvíte na našem blogu, případně se můžete podívat na jejich loňskou přednášku o Mayském vesmíru.

Chtěli bychom vás požádat o vaši pomoc, protože náklady na pobyt Taty a Nany jsou velmi vysoké. Zaplatili jsme 62 216 Kč za letenky, na což už jsme si museli vzít půjčku.  Aktuálně potřebujeme dalších 15 000 Kč na jejich pobyt, stravu a propriety k ceremoniím. Budeme vám vděčni za jakoukoli částku, kterou přispějete. Doplňujeme, že náš projekt je nevýdělečný a všech 8 lidí, kteří pobyt a akce organizují, dělají svou práci zdarma. Děkujeme za vaši pomoc a srdečně vás zveme na ceremonie a přednášky, které Tata a Nana v České republice povedou.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeju příjemný pobyt :-)

Martin Volek
500 Kč

Děkuji :-)

Dárce

Diky ze je privazite a tesim se na shledanou v praze!

Mariana Vahalova
2 000 Kč