Police Symphony Orchestra, z.s.


Zdraví

Animovaný seriál pro děti na dětské onkologii

Vydáváme se na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. Druhým koncertním dnem v Praze podpoříme tvorbu animovaného seriálu Elišky Podzimkové, který chce novým pacientům na dětské onkologii pomoci získat odvahu a připravit je na průběh léčby. A ti, kteří se koncertu nemohou zúčastnit, ale rádi by se do sbírky zapojili, můžou pomoci tady – přes online darovací platformu Darujme.cz.

vybíráme od 26.6.2019
1 300 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme Police Symphony Orchestra, banda muzikantů z východočeského města Police nad Metují. Baví nás rozmanitá hudba, rádi vytváříme netradiční projekty a věnujeme se dobročinnosti.

Letos se vydáváme na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. Rádi jejich projekty podpoříme ještě skrze sbírku tady na Darujme.cz, aby mohl přispět každý, i když se třeba na daný koncert nedostane. Online můžete přispívat až do 31. července 2019.

Druhým koncertním dnem v Praze podpoříme projekt animátorky Elišky Podzimkové – Plešouni, který prostřednictvím animovaného seriálu pomůže připravit nové pacienty na dětské onkologii na průběh léčby. Ten bude zdarma distribuován po celé ČR na všechna onkologická oddělení. Hravá forma obsahu téma odhlečí a zárověň bude doplněna o rozhovory s bývalými pacienty, kteří si celou situaci prožili a můžou tedy dodat odvahu a naději těm, kteří mají celý proces léčby ještě před sebou. 



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu