Police Symphony Orchestra, z.s.


Vzdělávání a výzkum Rozvojová spolupráce

Kvalitnější vzdělávání ve Středoafrické republice

Vydáváme se na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. Prvním koncertním dnem v Praze podpoříme program Škola hrou ve Středoafrické republice spolku Siriri. A ti, kteří se koncertu nemohou zúčastnit, ale rádi by se do sbírky zapojili, můžou pomoci tady – přes online darovací platformu Darujme.cz.

vybíráme od 26.6.2019
700 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme Police Symphony Orchestra, banda muzikantů z východočeského města Police nad Metují. Baví nás rozmanitá hudba, rádi vytváříme netradiční projekty a věnujeme se dobročinnosti.

Letos se vydáváme na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. Rádi jejich projekty podpoříme ještě skrze sbírku tady na Darujme.cz, aby mohl přispět každý, i když se třeba na daný koncert nedostane. Online můžete přispívat až do 31. července 2019.

První koncertní den v Praze věnujeme organizaci Siriri, konkrétně projektu Škola hrou ve Středoafrické republice. Ten zkvalitňuje výuku v tamních školách. Staví na myšlenkách J. A. Komenského a moderní pedagogiky, dává důraz na vzdělávání v rodném jazyce sango. Skrze něj se děti naučí techniku čtení, díky níž pak lépe naučí nezbytnou úřední francouzštinu. My, jakožto většinou ještě studující, chceme dát příležitost i dětem v Africe, kde to vůbec není samozřejmostí. K tomu všemu momentálně chybí slabikáře, didaktické pomůcky i školení pro středoafrické učitele. Pošlete s námi trochu štěstí těm, co ho zatím moc neměli.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu