Police Symphony Orchestra, z.s.


Hospicová a paliativní péče

Vybavení pokojů pro Hospic svatého Lazara

Vydáváme se na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. V Plzni tak podpoříme nákup vybavení pokojů Hospice svatého Lazara. A ti, kteří se koncertu nemohou zúčastnit, ale rádi by se do sbírky zapojili, můžou pomoci tady – přes online darovací platformu Darujme.cz.

vybíráme od 26.6.2019
3 550 Kč
vybráno 6 % z 60 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme Police Symphony Orchestra, banda muzikantů z východočeského města Police nad Metují. Baví nás rozmanitá hudba, rádi vytváříme netradiční projekty a věnujeme se dobročinnosti.

Letos se vydáváme na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. Rádi jejich projekty podpoříme ještě skrze sbírku tady na Darujme.cz, aby mohl přispět každý, i když se třeba na daný koncert nedostane. Online můžete přispívat až do 31. července 2019.

V Plzni podpoříme Hospic svatého Lazara, kde za výtěžek z koncertu pořídí nové vybavení pokojů. Cílem je, aby se (kromě kvalitní zdravotní a ošetřovatelské péče) pacienti i jejich blízcí cítili v hospicu jako doma a měli vše, co potřebují. Celkově nové skříně a podlahy vyjdou na 60 000 Kč. Budeme rádi, když nám pomůžete alespoň z části pokoje vybavit. 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za vaši péči!

Dárce