Police Symphony Orchestra, z.s.


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Záchrana polického kláštera

Vydáváme se na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. V Polici nad Metují podpoříme záchranné práce na polickém klášteře. A ti, kteří se koncertu nemohou zúčastnit, ale rádi by se do sbírky zapojili, můžou pomoci tady – přes online darovací platformu Darujme.cz.

vybíráme od 26.6.2019

Zachraňme polický klášter!

100 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme Police Symphony Orchestra, banda muzikantů z východočeského města Police nad Metují. Baví nás rozmanitá hudba, rádi vytváříme netradiční projekty a věnujeme se dobročinnosti.

Letos se vydáváme na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. Rádi jejich projekty podpoříme ještě skrze sbírku tady na Darujme.cz, aby mohl přispět každý, i když se třeba na daný koncert nedostane. Online můžete přispívat až do 31. července 2019.

V Polici nad Metují podpoříme záchranné práce na polickém klášteře. Právě tam totiž máme zkušebnu téměř od vzniku orchestru, proto se chceme zapojit do opravy jeho podzemních prostor. Je potřeba zpracovat plány a zprovoznit odvodňovací štoly, třeba už jen proto, abychom na zkouškách mohli chodit na záchod. Celková potřebná částka je 350 000 Kč, jak velkým dílem se nám povede spolu s Vámi přispět?

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu