Police Symphony Orchestra, z.s.


Životní prostředí Zvířata

Ovocné stromy pro Městské lesy Hradec Králové

Vydáváme se na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. V Hradci Králové zakoupíme sazenice ovocných stromů do Městských lesů Hradec Králové. A ti, kteří se koncertu nemohou zúčastnit, ale rádi by se do sbírky zapojili, můžou pomoci tady – přes online darovací platformu Darujme.cz.

vybíráme od 26.6.2019

Každý strom se počítá!

100 Kč
vybráno 0 % z 27 500 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme Police Symphony Orchestra, banda muzikantů z východočeského města Police nad Metují. Baví nás rozmanitá hudba, rádi vytváříme netradiční projekty a věnujeme se dobročinnosti.

Letos se vydáváme na pouliční turné (Busking Tour), při němž budeme koncertovat v 5 českých městech. Na každé zastávce jsme vybrali organizaci, které věnujeme výtěžek z koncertu. Rádi jejich projekty podpoříme ještě skrze sbírku tady na Darujme.cz, aby mohl přispět každý, i když se třeba na daný koncert nedostane. Online můžete přispívat až do 31. července 2019.

V Hradci Králové věnujeme výtěžek z koncertu na zakoupení sazenic ovocných stromů do Městských lesů Hradec Králové. Každý strom se počítá. Ochlazují rozpálená města, dokáží zadržet vodu a tyhle ovocné i poskytnou potravu zvěři či pyl pro hmyz. Jedna sazenice stojí zhruba 500 Kč a čím více jich budeme moci pořídit, tím lépe. Kolik jich dokážeme společně vysadit? 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu