KŘÍDLENÍ nadační fond


Filantropie a dobrovolnictví Děti, mládež, rodina

Místo DOBROvolnosti

Pojďte s námi na vlastní kůži vyzkoušet dobrovolnictví!

vybíráme od 24.6.2019

Místo DOBROvolnosti

30 000 Kč na projektor a plátno
0 Kč
vybráno 0 % z 30 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Již od roku 2001 pomáháme dětem z chudých a oslabených rodin nejen se školní přípravou. Ročně se do našich programů zapojí kolem 150 dětí od 6 do 18 let s různými životními příběhy. Dobrovolníci jsou nepostradatelnými články řetězu, za který společně táhneme. Doučují, pomáhají ve svém volném čase v sociálních službách. S KŘÍDLENÍ nadačním fondem jsme již dříve pro tyto “kmotry” vybavili klubovnu a kuchyňku. 

Letos nás čeká další společná výzva a velká akce, která na podporu místních neziskovek propojuje lidi napříč městem – Tyrkysová sbírka. Každá Vaše chvilka může být důležitá a pomoci. Může přinést nečekané prožitky a obrovskou radost z výsledku...Pojďte s námi  na vlastní kůži vyzkoušet dobrovolnictví!  

Od konce loňského roku sídlíme v krásné vile. Z ní chceme udělat místo setkávání dobrovolníků všech generací, místo otevřené a přátelské všem, kteří chtějí současném světě udělat něco smysluplného pro druhé a nabídnout svůj čas ve prospěch někoho potřebného. Náš projekt k tomu má přispět. Důležitým pomocníkem při školení všech dobrých duší je technika, proto i my nechceme zůstat pozadu a dobrovolnictví ukazovat všemi smysly. Potřebujeme notebook (klidně i starší), projektor a plátno. Hlavně chceme, aby se s námi dobrovolníci cítili dobře jako v bavlnce. Křídlením chceme získat finance a vytvořit designové doplňky, které  pomohou při činnosti a navíc budou in a  šik. 

Dobrovolníci dávají křídla našim klientům a projektům. Jsme jedni z nich. Chceme jim oplácet jejich radost a nasazení, se kterým přichází pomáhat tam, kde jsou žádaní a potřební. 

Vaše podpora může znamenat:

300 Kč  částka na vybavení pro jednoho dobrovolníka

1 500 Kč  projekční plátno

5 500 Kč  projektor

8 000 Kč  notebook 

15 000 Kč suma na označení 50-ti dobrovolníku 

Celkem potřebujeme k dovybavení místa DOBROvolnosti 30 000 Kč. 

Stále hledáme lidi, kteří mají trochu volného času a rádi by ho věnovali smysluplným věcem, které zahřejí srdce – dobrovolnictví. Rádi se potkáme se všemi, kdo mají k darování čas v řádu minut, hodin, dnů, týdnů, měsíců i let ! Přidáte-li se k nám, vše vysvětlíme, ukážeme a budeme sdílet...rádi se staneme Vašimi průvodci. 



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu