A2, o.p.s.


Osvěta a poskytování informací Životní prostředí

Budoucnost je teď! Podpořte Alarm.

Internetový deník Alarm dostává po celých šest let své existence do mainstreamu témata, která ostatní média přehlíží. Kromě sociálních problémů, exekucí, krize bydlení a pracovních podmínek od samého začátku naší existence upozorňujeme na hrozící klimatickou katastrofu. Reálnost klimatické krize nemá smysl popírat, ani bagatelizovat. Ukazujeme její průběh i celospolečenské příčiny. Klimatická krize není pseudotéma městských elit, jak se vám mnozí snaží namluvit. Jedná se o problém, který se dotýká nás všech. Zatímco bohatí už se pomalu připravují na příchod klimatické apokalypsy a staví si opevněné bunkry v odlehlých koutech světa, ti nejchudší z nás nebudou mít možnost změnám klimatu uniknout. Náš nový projekt Budoucnost je teď! vám nabízí sérií reportáží, rozhovorů, analýz a videí, v nichž chceme podrobně ukázat, jak klimatická krize dopadá přímo na Českou republiku. Alarmující závěry, na něž v projektu poukazujeme, bychom chtěli dostat k co největšímu počtu čtenářů, abychom si společně uvědomili, že o naší budoucnosti se rozhoduje právě teď. Pomozte nám proměnit českou debatu o klimatické krizi a přispějte na náš projekt Budoucnost je teď! Čas hraje v náš neprospěch, musíme začít hned. Budoucnost je teď!

vybíráme od 19.6.2019
461 098 Kč
vybráno 184 % z 250 000 Kč

přispělo

401 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Alarm funguje především díky vám - našim čtenářkám a čtenářům. Během posledních šesti let jsme publikovali texty o aktuálním politickém dění u nás i ve světě, pravidelně přinášíme texty o současném umění, hudbě a kultuře. Podařilo se nám dostat do mainstreamu přehlížená témata o pracovních podmínkách v rámci reportážní série Saši Uhlové s názvem Hrdinové kapitalistické práce, nebo o exekucích v Česku. Chceme i nadále našim čtenářkám a čtenářům přinášet komentáře, analýzy, rozhovory a reportáže z oblasti politiky, lidských práv, pracovních podmínek nebo ekologie.

Na vaše dotazy vám rád odpoví Ondřej Bělíček (o.belicek@advojka.cz)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji

Tereza Tara
500 Kč

Rozprávanie sa, zdieľanie a poslanie peňazí ľudom ktorí robia aj činy je najjednoduchšia forma pomoci...

Marek Chalabala
300 Kč

teď!

particip
1 500 Kč

Skromná podpora squatování mediálního prostoru.

Zbyněk Šlajchrt
500 Kč

Díky!

Dárce
1 000 Kč

Díky!

Ondřej Surý
2 000 Kč

Vykonáváte dobrou práci. Zachovejte si odstup od jakéhokoli vlivu a pište tvrdě, co se Vám zamane. Děkuji za Alarm.

Pan_Pfau

Planeta hoří a Česká televize o tom mlčí!

Dárce
2 000 Kč

Ziskani vily na Hanspaulce “pod rukou” a pod cenou od starosty Prahy 6, pravidelne schuzky s nejvyssimi cinskymi predstaviteli v utajeni na maledivskem resortu Vela ktery patri kamaradum Smejcovi a Kretinskemu, snaha Kellnerova Nordic telecom o ziskani frekvencniho pasma pro komunikaci vsech bezpecnostnich slozek, atd. atd...

HOME CREDIT

Dobrá práce!

Dárce
300 Kč