Lesní kvítka, z.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

SPOLU V JURTĚ

Jsme skupina rodičů, která vytváří prostor pro rodiny, kde se všichni zúčastnění mohou rozvíjet, vzdělávat a kvést! Pomožte nám vybudovat nové, bezpečné a respektující zázemí pro děti i celé rodiny.

vybíráme od 1.6.2019

V JURTĚ NEBUDE NIKDO V KOUTĚ!

Lesní kvítka bují jako kvítí v lese a potřebují pro svoje další i stávající aktivity nový prostor, kde chtějí sdílet bezpečné a respektující prostředí pro děti a rodiny. Pomozte nám vybudovat nové zázemí pro odpočinek, bádání a vzájemné sdílení.
33 920 Kč

přispělo

72 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kdo jsme
Jsme skupina rodičů, která vytváří prostor pro rodiny, kde se všichni zúčastnění mohou rozvíjet, vzdělávat a kvést! Náš koncept je postaven na komunitním rozdělení úkolů a práci ve spolku. Vytváříme tak jedinečnou možnost pro osobní rozvoj maminek na mateřské, adaptaci nejmenších a přirozené prostředí, kde se všichni učí spolupráci, nacházet (sebe) důvěru a tvořit opravdová přátelství! Našimi hodnotami jsou respekt, důvěra, vzájemnost a zodpovědnost.


Co jsme zvládli?
Vytvořili jsme projekt založený na potřebách dětí trávit čas v bezpečném prostředí, ve kterém se mohou přirozeně rozvíjet, získávat nové vazby s vrstevníky i dospělými, učit se v přírodě nejen o přírodě, ale i samostatnosti a spolupráci.
Stáváme se inspirací pro ostatní. Sdílíme naše zkušenosti s veřejností (fb Lesní kvítka, workshopy pro veřejnost, M.Arter, zahradní slavnosti, Respekt 19/2019 Kam zmizelo dětství, Hlasatel 3/2019 Dobré skutky se stále ještě dějí). A nejen proto je naším cílem vybudovat podnětné zázemí, kde budeme moci naše zkušenosti nabídnout i ostatním.
Většina z nás by ráda pokračovala cestou domškoláctví. Jsme zastánci inovací ve vzdělávání. Naším společným snem je komunitní škola!


Co plánujeme?
V září 2019 vznikne otevřený klubík pro rodiče s malými dětmi, jehož cílem je vytvoření podpůrné skupinky a nových vztahů.
Budeme pořádat přednášky a semináře související nejen s rodičovstvím, také budeme předávat naše know-how a podporovat tak vznik podobných svépomocných projektů.
Rádi se propojíme s domškoláky a vytvoříme nová přátelství.

Toto všechno bude vést k oživení místní komunity v Praze - Dubči a okolí.

Na co použijeme vaše dary?
Díky vaší podpoře koupíme jurtu (70 000Kč), materiál na podlahu, kterou vybudujeme svépomocí (20 000Kč). Neobejdeme se bez kadibudky (7 500Kč, venkovní kuchyně (15 000Kč) a plotu (10 000Kč), který omezí malé vášnivé průzkumníky.

Děkujeme za každou vámi přispěnou korunu! Případně budeme rádi i za materiální pomoc.

Do konce července je také možné si zasoutěžit a získat 2noci v apartmánu na okraji NP České Švýcarsko na https://www.facebook.com/911427249005465/posts/1314804402001079/

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Děkujeme vám všem za dary! Moc si vaší podpory vážíme!
Náš projekt má za cíl vybudovat celý nový prostor, kde se rozpočet pohybuje okolo 125tisíc. K této částce nám dnes chybí 113tisíc. Dáme to? :)

Díky vám bychom dnes za vybranou častku mohli pořídit například kadibudku nebo venkovní kuchyň s domkem na nářadí! Rádi bychom ale během července opravdu postavili jurtu!

Ta se bez podlahy neobejde! Viděli jste výzvu Jarky? https://www.darujme.cz/vyzva/1200956
Pomáhá nám sehnat peníze na podlahu! Tímto Jarce děkujeme! Jarka má pro vás všechny připravenou odměnu v podobě originálních pracovních listů.

Založení projektu

Tak at se brzy bydli jako v bavlnce

Alzbeta Slavickova
1 000 Kč

Držím palce ... a třeba to naše poupátko jednou do těch kvítek doroste ❤️

Markéta Šubrtová

Přejeme hodně sil, optimismu a rozzarenych dětských ocicek.

Lucie Martinkova

Moc vám fandím! Ať se váš sen splní.

Michaela Alimov
500 Kč

Držím palce, ať se vám podaří dosáhnout cílové částky :) zdravím Hanka

Hana Hejkova
100 Kč

Držím palce!

Sandra Telenská

Ať brzy bydlíte!

Anna Černá
200 Kč