PRO-BIO LIGA pobočný spolek


Životní prostředí

Mapa ekofarmářů Kde.lovíme.bio

Rádi byste si ulovili bio od místního ekozemědělce, ale nevíte, kde ho hledat? Neradi kupujete biopotraviny ze zahraničí? Zajímáte se o bezobalové nakupování? Mapa Kde.lovime.bio vám pomůže! Pomůžete také vy jí? Díky vašemu příspěvku budeme mapu moci rozšířit o další bioproducenty a třeba i o restaurace, které vaří bio.

vybíráme od 9.4.2019

Mapa ekofarmářů Kde.lovíme.bio

Mapa Kde.lovime.bio pomáhá ekofarmářům i spotřebitelům. Pomůžete také vy jí?
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V mapě, kterou pro vás spravujeme, najdete ekozemědělce z celé republiky včetně aktuální nabídky jejich produktů. Mapa umožňuje vyhledávání podle kraje, okresu nebo konkrétní potraviny, o kterou máte zájem. 

Můžete tak zjistit, kde „váš“ zemědělec sídlí, jak ho kontaktovat, jaké zboží nabízí, jestli má například e-shop, prodává ze dvora nebo prostřednictvím bedýnek… Najdete tu i farmy nabízející agroturistiku, exkurze či vzdělávacích programy pro školy.

Mapa jako jediná v ČR představuje komplexní adresář výhradně registrovaných ekozemědělců, kteří nabízejí svou produkci a služby spotřebitelům.

Pomocí vašich příspěvků bychom mapu chtěli rozšířit, například o restaurace, které vaří z biopotravin.

Ročně u nás mizí tisíce hektarů orné půdy. Česká zemědělská krajina se postupně proměnila v polopoušť bez života. Stále více lidí znepokojuje nedostatek vody v přírodě. Řešení přitom existuje - jmenuje se ekologické zemědělství. Pomozte nám znovu proměnit českou zemědělskou krajinu v mozaiku plnou života!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Vstupenka na Biofach :) Díky

Hana Plesníková
250 Kč

Hodně úspěchů :-)

Kateřina Řeháková
250 Kč

Děkuji, oceňuji váš přínos v přístupu k jídlu i k půdě, ukazujete cestu k udržitelnému žití a bytí:)

Ivana Sládková
2 500 Kč

Děkujeme za podporu, moc si jí vážíme a užijeme ji ku prospěchu této cesty.

PRO-BIO LIGA pobočný spolek