Nadační fond Toník


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Malý Niki „Forrest Gump“ dělá pokroky. Potřebuje do sanatoria

Dnes osmiletý bojovník s mozkovou obrnou Nicolas Fagulec je náš starý známý - vždyť díky němu (a sourozencům Dosoudilovým) vznikl malý, ale šikovný Toník. Pomůžeme mamince Tereze, aby mohla v červnu poslat Nikoho do klimkovického sanatoria?

vybíráme od 31.3.2019

Speciální výbava pro Nikiho letos stála 282 tisíc korun. Pomůžeme sehnat prostředky na sanatorium?

„Moc vás prosím, není ve vašich možnostech oslovit někoho, kdo by Nikýska podpořil? Potřebujeme další finance na plánovaný měsíční pobyt v Sanatoriu Klimkovice,“ píše nám maminka.
3 200 Kč
vybráno 5 % z 60 875 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Skoro tři sta tisíc nedávno musela paní Fagulecová zaplatit, aby se jejímu synovi dařilo dělat pokroky - 202 tisíc stály speciální ortézy z Vídně a dalších osmdesát tisíc čtrnáctidenní rehabilitační pobyt v Ostravě spolu se speciálním oblečkem na domácí cvičení a sluchátky, aby se Niki rozmluvil.



„Moc vás prosím, není ve vašich možnostech oslovit někoho, kdo by Nikýska podpořil? Potřebujeme další finance na plánovaný měsíční pobyt v Sanatoriu Klimkovice,“ píše nám maminka. 

Niki dělá za poslední rok neuvěřitelné pokroky - a to právě díky speciálním ortézkám a rehabilitacím. Povede se nám vybrat 60.875,- korun, abychom ho mohli poslat do sanatoria?

Chcete vědět víc o Toníkovi?

Pokud vás cokoli zajímá, nebo nás chcete i jen slovně podpořit, neváhejte se ozvat prostřednictvím Toníkovy facebookové stránky nebo kontaktujte člena správní rady Zdeňka Fekara na telefonu 775 599 024 nebo e-mailem na info@tonikdetem.cz. Další důležité informace i výroční zprávu Nadačního fondu Toník najdete na našich webových stránkách tonikdetem.cz.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu