Kolektiv pro zvířata z.s.


Zvířata

Nedělej rozdíly

Pomozte nám nedělat rozdíly mezi tzv. hospodářskými zvířaty, jakými jsou třeba prasata a zvířaty, které považujeme za naše mazlíčky. Oba tyto zvířecí druhy jsou přece podobně inteligentní, mají strach, umí vyjádřit radost a oba se mohou jednoduše stát přítelem člověka. Může se ale člověk kromě psa stát i přítelem prasete domácího? Pomozte nám s projektem a uvidíme! :-) ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍

vybíráme od 24.3.2019
19 380 Kč

přispělo

33 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Projekt spočívá v instalaci bannerů nebo polepů aut na hojně navštěvovaných místech města Brna, Prahy i dalších měst v České republice. Tyto materiály oslovují denně tisíce lidí a mají velmi jednoduché poselství. Ty z kolemjdoucích, kteří jsou ochotni se nad danou problematikou hlouběji zamyslet, přivedou informační materiály na web www.nedelejrozdily.cz, který informuje o fenoménu rozdílného chování člověka k jednotlivým zvířecím druhům. Součástí projektu jsou nově také profesionální videospoty, které sponzorujeme na sociálních sítích, aby se zobrazovaly běžným lidem, kteří se o problematiku karnismu nezajímají.

#Oháknisiauto
Výhoda polepu auta je, že je relativně levný, vydrží dva roky v dobrém stavu a pokud se auto pohybuje v centru města (což je naše podmínka), tak setkání s tímto potiskem může na čekání v červené nebo zácpě být celkem nezapomenutelný zážitek. Bannery jsou skvělé, ale v dnešním reklamním smogu je polep zadního skla určitě viditelnější a zapamatovatelnější. Navíc je to oproti komerečním prostorům opravdu velice výhodné. Jeden polep vyjde v průměru na 2000 kč a vydrží i tři roky.



#ukažtoklipem

Neaktuální:

Brno - Hlavní nádraží

Brno - Nové Sady


Brno - Mendlovo náměstí ( období mezi červnem až prosincem 2018 )






Madla v MHD
Dříve jsme také využívali pronájmu madel v brněnských MHD. Aktuálně se spíše soustředíme na bannery a polepy aut.

#AdoptujSiBanner
V rámci #AdoptujSiBanner tyto bannery také vyrábíme a posíláme na vaše balkóny, ploty či jiná místa, která nám poskytnete. Pokud se jedná o frekventovaná místa, bannery také rádi zaplatíme, vy si je pouze nainstalujete. #AdoptujSiBanner je oproti komerečním prostorům finančně nejvýhodnější volba a ušetří spoustu finančních nákladů. O banner si pište na info@kolektivprozvirata.cz nebo do zpráv na http://facebook.com/nedelejrozdily.

Liberec


Praha

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za to, co děláte!

Dárce
200 Kč

Jen tak dál... děkuji že jste...

Petra Válková
200 Kč

Je super když na banner náhodou na ulici narazím :)

Jaroslav Rybář
414 Kč

<3

Dárce
284 Kč

Great initiative, it's subtle but strong, and really makes people think.

Janko Marohnic
1 000 Kč

upřímné a neútočné, víc takových :-) Díky.

Lubomir Pejchal
1 000 Kč

KPZ, díky za Vaši skvělou iniciativu!

Lenka Fitz
250 Kč