Česká ženská lobby


Lidská práva Sociálně znevýhodněné skupiny

Zlepšeme postavení žen ve společnosti

Děkujeme, že s námi chcete zlepšovat postavení žen v naší společnosti! Česko se dlouhodobě umisťuje na posledních příčkách ve srovnání genderové rovnosti v Evropské unii. Ať jde o nízké zastoupení žen v rozhodovacích pozicích, nepřijetí Istanbulské úmluvy nebo fakt, že menstruační potřeby jsou v nejvyšší hladině DPH (21 %), to vše ukazuje, že k řešení genderové nerovnosti není přistupováno jako k prioritě. My toto chceme s vaší pomocí změnit! Podpořte, aby polovina české společnosti a jejich potřeby nebyly přehlíženy.

Podpořte nás

Hájíme práva žen
27 327 Kč

přispělo

18 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Svým darem podpoříte, aby se ženám v Česku žilo lépe. Prosazujte s námi genderovou rovnost a podporu znevýhodněných skupin žen.
„Naším posláním je být silným feministickým hlasem, který hájí práva žen. Společně prosazujeme systémové změny vedoucí k genderové rovnosti.“ 

  • Spojujeme 37 organizací věnujících se genderové rovnosti a podpoře žen
  • Upozorňujeme na problémy žen a nabízíme jejich řešení
ČŽL prosazuje zájmy všech žen bez ohledu na jejich rasu, etnický původ, zdravotní stav, sexuální orientaci, věk, náboženství či víru LGBTQI+.
Více o nás najdete na našich stránkách.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

😍 nemám sama co dat tak aspoň neco

Jenifer Nečesalova

Děkujeme Vám :)

Česká ženská lobby

Podporují je a ať je všechno lepší ☺🥰

Lucinka.cicinka

Děkujeme Vám :)

Česká ženská lobby

In memory and honour of Zdenka who was a strong and passionate champion for human rights and equality. May she rest in peace and her legacy live on.
Alka Mistry

Alka Mistry
25 €

Thank you very much <3

Česká ženská lobby