Kolektiv pro zvířata z.s.


Životní prostředí Zvířata

Desítka pro VeganFest

VeganFest je devítidenní přednáškový festival, který se zaměřuje na práva zvířat a ekologii. Je volně přístupný veřejnosti, a to zcela zdarma, přestože se náklady na jeho realizaci pohybují v řádech desetitisíců korun. Zakládáme si na tom, aby informace ze všech přednášek byly dostupné pro kohokoliv na internetu, kde většinu přednášek nahráváme na náš VeganFestový YouTube kanál. Ten má již přes čtvrt milionu zhlédnutí, 1800 odběratelů a 80 hodnotných přednášek. Celková návštěvnost VeganFestu se během celého festivalu pohybuje kolem 1300 návštěvníků a každý rok se zvyšuje.

vybíráme od 3.2.2019

Desítka pro VeganFest

26 530 Kč
vybráno 265 % z 10 000 Kč

přispělo

24 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
  • Festival je pro veřejnost zcela zdarma. Trvá devět dní a nabízí přes 20 přednášek a workshopů pro vegany i nevegany. 
  • Dostupnost a svoboda informací jsou pro nás primární. Proto většinu přednášek nahráváme na náš VeganFestový YouTube kanál. Má již přes čtvrt milionu zhlédnutí, obsahuje přes 80 přednášek a odebírá ho přes 1800 uživatelů. 
  • VeganFest navštíví kolem 1300 lidí. 
  • Náklady na jeden ročník se pohybují kolem 60 000 korun. Platíme z nich pronájem prostorů, honoráře a cestovné vystupujícím nebo propagaci festivalu. 
  • VeganFest každý rok ovlivní spoustu lidí, kteří se po festivalu stanou vegany, vegetariány nebo alespoň omezí svoji spotřebu živočišných produktů.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky nejen za přednášky na YouTube 😉

Andrea Chmelová

Díky, že dáváte záznamy programu na YouTube! Těším se na další várku zajímavých přednášek. Ať se akce vydaří!

Bára

:-)

Kateřina Havlenová
200 Kč

Můžu-li jen poprosit, buďte i nadále na lidi milí i když se najde moooc zabedněných hlav co budou obhajovat své vlastní názory ;) Respekt před tím co děláte!

Ondřej Ficek

Přeji hodně štěstí s festivalem! :)

Dárce