Educante, z.s.


Lidé s postižením Senioři

MOPS - místní osobní přeprava seniorů (a osob se zdravotním postižením)

Přispějte na zakoupení automobilu Dacia Dokker pro sociální účely. MOPS je služba pro seniory a držitele průkazu ZTP a ZTP/P žijící v Kyjově. Levná přeprava po městě s dopomocí, speciálně upraveným vozidlem pro snadné nastupování.

vybíráme od 16.1.2019

MOPS - místní osobní přeprava seniorů (a osob se zdravotním postižením)

MOPS je projekt, který má zajistit nákup vozidla Dacia Dokker, speciálně upraveného pro převoz těžce pohyblivých osob a jeho následný provoz. Jedná se o podporu seniorů a osob se zdravotním postižením žijících v Kyjově, která má přispět ke zlepšení kvality jejich života.
12 411 Kč

přispělo

9 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Co je to MOPS

Místní Osobní Přeprava Seniorů (a osob se zdravotním postižením) je projekt spolku Educante. Díky němu se budou moci senioři a osoby se zdravotním znevýhodněním levně přepravovat v rámci města Kyjova k lékaři, na úřady, na hřbitov, do knihovny a podobně. Kromě finanční úspory  poskytne MOPS také výhodu ve formě dopomoci při nastupování a vystupování a doprovodu až ke dveřím.

Na co konkrétně přispíváte

Vozidlo Dacia Dokker, které díky Vašim příspěvkům zakoupíme, bude speciálně upraveno výsuvným sedadlem spolujezdce pro pohodlné nastupování těžce pohyblivých osob.
Celková částka, která je třeba na nákup vozidla, včetně speciálního výsuvného sedadla je 399 000 Kč

Kdo jsme

Jsme spolek Educante a dlouhodobě se věnujeme seniorům a lidem se zdravotním postižením. Můžete se spolehnout na to, že Vaše blízké nejen bezpečně převezeme, ale při tom jim budeme naslouchat, pomůžeme s taškou a budeme respektovat jejich tempo. Známe totiž dobře jejich potřeby, a možnosti.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Založení projektu

Ten-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit

Dárce
1 000 Kč

Díky Adam Voborný, Vincent Kulheim, Václav Eysselt a Štěpán Kouřil

Nanys
500 Kč

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/senior-taxi-cesko-plzen-brno_1804221631_cib

Budu doufat, že od roku 2019 i v Kyjově a blízkém okolí...

Dárce

Díky za tuto aktivitu! Je skutečně potřeba!

Petr Zálešák