Psí život, z.s.


Zvířata

Pomozte Motůrkovi!

Kocourek z nezaměnitelným jménem MOTOR k nám přišel od lidí bez domova. Srazilo ho auto, měl rozbitou pusu a hlavně komplikovanou tříštivou zlomeninu kosti zadní nohy. Nyní je v léčení a po zahojení bude hledat nový domov. Může vést zase plnohodnotný život, potřebuje k tomu ale finančně náročnou léčbu. Pomozte Motůrkovi k návratu do plnohodnotného života!

Pomozte zachránit Motůrka!

Motůrek po doléčení a po operaci může vést zase normální plnohodnotný život. Pomozte mu v tom a pošle dar na jeho léčbu.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Motůrka jsme přijali do péče od lidí bez domova po té, co ho srazilo auto. Kocourka jsme okamžitě odvezli na veterinární kliniku, kde rentgeny ukázaly, že má tříštivou zlomeninu stehenní kosti. Po srážce s autem měl také rozbitou pusu, která je naštěstí už v pořádku. Nyní je po úspěšné ortopedické operaci - roztříštěná kost byla sešroubována, šlo opravdu o dost náročný zákrok...


Motůrka teď čeká delší rekonvalescence. Váží 5 kilo a je to veliký mazel, žádná vyplašená polodivoká kočka.  Dohodli jsme se s lidmi bez domova, že pak půjde Motor do adopce a najdeme mu nový domov. Lidé bez domova mají ještě více dalších koček a s budoucí adopcí souhlasili.

Motůrek je nyní v dočasce, užívá léky proti bolesti a antibiotika a léčí se.  Musí teď hlavně odpočívat a nesmí dovádět.

Prosíme, pomozte nám dát dohromady finance na jeho léčbu! Jen samotná operace stála 12.000 Kč, po dohojení ho čeká další zákrok, kdy se bude z kosti vyndavat zpevňující dlaha a šrouby. Pravděpodobně Motůrka čeká i profesionální rehabilitace a náklady celkově jistě překročí 20.000 Kč. Budeme moc rádi za jakoukoli finanční pomoc! Děkujeme.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásne Vianoce všetkým zvieratkám 🐾🐕‍🦺❤🎄🎅💝

Dávid Lovász
3 Kč

Brza se uzdrav a potom ti přeji hlaskavou rodinu a hezký život.

Hana
500 Kč

Přeji Motůrkovi, aby se co nejrychleji uzdravil a všechna ostatní zvířátka také! Držím palce a srdečně zdravím !

Renata Vavrova

At se rychle zotavi, rostak :)

Norbert Kalapos

Přeji Ti, ať se najde spousta lidí, kteří aspoň trošku přispějí. Ať se ti daří, miláčku ♥

Zuzana xx

Dobrý den, byla jsem v kavárně pro pomoc zvířatům v sobotu 24.11. poprvé a moc se mi tam líbilo :-))) Mám i podepsaný kalendář od paní Kubišové :-)) Pokud mohu, ráda alespoň trochu pomůžu :-))) Držím palce ať se vše daří, zvířátka ať se uzdravují, ale ještě raději, ať se ke zvěrolékařům nemusí vůbec dostat. Přeji Vám všem krásné dny. S pozdravem R.Mačáková

Radka Mačáková