Estela Productions, z.s.


Kultura, umění a historie

Traktát o lásce

Divadelní představení, které vzniklo bez sponzorů, grantů, jen z vlastních zdrojů tvůrců, především z lásky k poctivému divadlu. Od začátku nebylo cílem na projektu vydělávat, ale naopak rozdávat lidem radost, energii a sílu v jejich každodenním hledání a přemítání nad tak křehkým citem, kterým láska bezesporu je.

vybíráme od 25.11.2018
3 524 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Za poslední rok jsme představení uvedli celkem 10x, v divadelních sálech Divadla v Celetné a v Divadle v Řeznické. Představení jsme věnovali především svým přátelům, známým. Z toho tři představení byla poděkováním nadačním fondům (Kapka Naděje, Rehafit-rehabilitační centrum pro tělesné postižené, Amelie-psychosociální pomoc pro onkologicky nemocné a jejich blízké), přesněji lidem, kteří denně pečují, pomáhají nemocným, anebo jejich příbuzným, tedy lékařům, sestřičkám v nemocnicích a jednotlivým organizačním složkám nadací. Rádi bychom i nadále dělali radost těm, na které se ve společnosti častokrát zapomíná.

Divadlo Marianny Arzumanové, pod kterým je hra uváděna, nemá své vlastní prostory, a proto hrajeme v pronajatých divadlech, kde je provoz, tedy hlavně nájem na jedno představení, velmi nákladný.

Proto se v předvánočním čase obracíme na vás, na naše přátele, na milovníky divadla, na ty, kterým se představení líbilo, se žádostí o podporu tohoto projektu. Každá částka, kterou nás podpoříte, nám pomůže. 

A my vám na oplátku věnujeme 2 vstupenky na únorový termín představení: 

8.2. od 19:30, Divadlo v Celetné.

Darovat “lásku” je určitě krásný dárek! Udělejte radost i vy!












Foto: Michaela Škvrňáková a Dimitri Goreloff

Více informací o představení najdete: http://estela.pro/traktat-o-lasce/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji pohodové Vánoce.

Jitka Afsahi
250 Kč

Evi, přeju krásné vánoce. Eva Sn.

Dárce
250 Kč

Drzim palce

Stefan Radacovsky
250 Kč