A2, o.p.s.


Osvěta a poskytování informací Lidská práva

Společně tvoříme mainstream! Podpořte Alarm.

Internetový deník Alarm ušel za pět let své existence dlouhou cestu a z komentářového deníku se stává uznávaným médiem. Po úspěšném reportážním cyklu Saši Uhlové Hrdinové kapitalistické práce přicházíme s cyklem Exekuce: černé svědomí Česka, který mapuje osudy osob zasažených exekučním řízením. Díky spolupráci se sociologickou agenturou MEDIAN jsme získali jedinečná data o příčinách zadlužení, postojích a zkušenostech lidí potýkajících se s dluhy. Záleží na tom, aby se výsledky naší práce dostaly do povědomí společnosti. Bez vás se ale neobejdeme. Podpořte nás, abychom mohli společně tvořit mainstream.

vybíráme od 26.11.2018
358 284 Kč
vybráno 179 % z 200 000 Kč

přispělo

387 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Alarm funguje především díky vám - našim čtenářkám a čtenářům. Během posledních pěti let jsme publikovali texty o aktuálním politickém dění u nás i ve světě, pravidelně přinášíme texty o současném umění, hudbě a kultuře. Letos se nám díky vaší podpoře podařilo Alarm změnit v jeho online podobě. Vybrali jsme přes 100 000 Kč, díky kterým máme nové webové stránky. Samozřejmě nepřestáváme v naší práci – nadále našim čtenářkám a čtenářům chceme přinášet komentáře, analýzy, rozhovory a reportáže z oblasti politiky, lidských práv, pracovních podmínek nebo ekologie.

Na vaše dotazy vám ráda odpoví Eva Sýkorová (sykorova@advojka.cz)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Zdar a sílu,
zmaru zmar
a dílu tvar!

Tomáš
2 222 Kč

DĚKUJI a škoda, že máte účet zrovinka u nejhnusnější banky, kterou znám, včetně jednání k vlastním zaměstnancům. Měla jsem možnost to poznat, naštěstí ne jako zaměstnanec.

Šárka Kindlová
150 Kč

Jste super <3

Vojtech Bohac

Díky za Vaši práci. Vaše články čtu velmi ráda, protože podle mého jdete do hloubky více, než kterékoli jiné médium. Oceňuji také Váš důraz na obranu těch, kdo jsou ve spoelčnosti nejslabší. Popisujete manipulaci, snažíte se o objektivnost i v situacích, kdy hysterická většinová nálada - ať už z kteréhokoli tábora - dominuje. Kéž by podobných novinářů bylo více!
Srdečně zdraví a do další práce hodně síly přeje
Eva Srnová

Eva Srnová

Držte se zlatého středu a sviťte na cestu

Eva Kozáková
300 Kč

♡ Držím palce.

Tereza Benáková

Apolena je kočka.

František Kotas
1 000 Kč

Diky!

Veronika Rejšková

Díky za to, co děláte. Je to zapotřebí víc než kdy jindy.

Liběna Švábková

Diky za vasi praci a usili dostavat dulezita temata mezi lidi!

Dárce
1 000 Kč