Opravme Česko z.s.


Osvěta a poskytování informací Životní prostředí

Opravme Česko

Opravárna nyní ve spolupráci s partnery z řad neziskových organizací, firem, statní správy i nadnárodních organizací založila spolek Opravme Česko. Cílem Spolku je sdružovat všechny relevantní partnery se stejnými cíli, kterými jsou především prevence vzniku odpadu a přechod na cirkulární ekonomiku. Chceme, aby výrobky vydržely co nejdéle v ekonomice, tedy aby se opravovaly a pokud už doslouží, aby byly odevzdány k odborné recyklaci. Chceme kultivovat trh, aby se prodávaly a vyráběly především kvalitní a opravitelné výrobky a bojovat tak proti masové produkci šmejdů na jedno použití a tzv. "kurvítkům". Také budeme díky unikátním datům a průzkumům informovat spotřebitele o tom, jak vybrat kvalitní a opravitelný výrobek a v případě jeho poruchy mu co nejvíce usnadnit cestu k jeho opravě. Tím vším chráníme cenné nerostné suroviny a přírodě ulevujeme od skládek.

Buďte u revoluce v opravitelnosti výrobků

Změnit zažité spotřebitelské chování lidí není lehký úkol. My však víme jak na to. Ale potřebujeme k tomu vaší pomoc. Děkujeme za vaše dary, které beze zbytku použijeme na osvětové aktivity.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Buďte u revoluce v opravárenství

Máme nelehký úkol. Změnit zažité spotřebitelské chování Čechů, zkultivovat trh a bojovat proti levným neopravitelným šmejdům. To bude stát dost peněz. Proto budeme rádi za vaší pomoc. Dary využijeme výlučně na osvětové aktivity, natáčení videí, reklamu na sociálních sítích, internetu, v ulicích i v MHD po celé republice.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu