TyfloCentrum Ústí nad Labem, o.p.s.


Lidé s postižením Osvěta a poskytování informací

Benefiční kalendář

Nabízíme benefiční kalendář s uměleckými fotografiemi nevidomých a zrakově postižených z Ústeckého kraje. Koupí kalendáře přispějete na výrobu kalendáře a na práci s nevidomými v roce 2019. Kalendář vychází z dlouhodobého projektu Medailonky zrakově postižených - příběhy a fotografie, který ústecké TyfloCentrum od ledna 2019 zveřejňuje na webu a facebooku. Projekt vzbudil slušný ohlas. Z uměleckých fotografií vznikla také výstava, která je aktuálně k vidění v ústeckém muzeu - v kavárně.

vybíráme od 21.11.2018

Benefiční kalendář

Nabízíme benefiční kalendář s uměleckými fotografiemi nevidomých a zrakově postižených z Ústeckého kraje. Koupí kalendáře přispějete na výrobu kalendáře a na práci s nevidomými v roce 2019. Kalendář vychází z dlouhodobého projektu Medailonky zrakově postižených - příběhy a fotografie, který ústecké TyfloCentrum od ledna 2019 zveřejňuje na webu a facebooku. Projekt vzbudil slušný ohlas. Z uměleckých fotografií vznikla také výstava, která je aktuálně k vidění v ústeckém muzeu - v kavárně. Velmi si vážíme podpory, kterou jste nám již poskytli a děkujeme všem! Doufáme, že kalendář udělá radost a zároveň přiblíží svět nevidomých a zrakově postižených širší veřejnosti.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nabízíme benefiční kalendář s uměleckými fotografiemi nevidomých a zrakově postižených z Ústeckého kraje. Koupí kalendáře přispějete na výrobu kalendáře a na práci s nevidomými v roce 2019.

Kalendář vychází z dlouhodobého projektu Medailonky zrakově postižených - příběhy a fotografie, který ústecké TyfloCentrum od ledna 2019 zveřejňuje na webu a facebooku. Projekt vzbudil slušný ohlas. Z uměleckých fotografií vznikla také výstava, která je aktuálně k vidění v ústeckém muzeu - v kavárně. 

Velmi si vážíme podpory, kterou jste nám již poskytli a děkujeme všem! Doufáme, že kalendář udělá radost a zároveň přiblíží svět nevidomých a zrakově postižených širší veřejnosti. 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.