Stará škola, z.s.


Vzdělávání a výzkum Regionální a komunitní rozvoj

Projektor pro Starou Školu

Jsme komunitní a vzdělávací sdružení ve Vraném nad Vltavou. Staráme se o budovu původní základní školy a tvoříme tak společně s obyvateli Vraného něco výjimečného. Místo, kde se setkáváme a vzděláváme. Od roku 2016 až do října 2018 proběhlo v naší klubové kavárně 40 přednášek a besed a 6 semestrů virtuální Univerzity 3. věku. Ke všemu zmíněnému potřebujeme audio a video. Náš původní dataprojektor už pomalu ale jistě dosluhuje, a my moc toužíme po novém. Vzniklo by díky němu mnohem více prostoru pro posluchače a diváky, vše by bylo kvalitnější, jednodušší a navíc hezčí.”

Projektor pro Starou Školu!

8 650 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Původní dataprojektor nám už pomalu ale jistě dosluhuje a my moc toužíme po novém. Neskromně míříme vysoko - rádi bychom, aby náš nový projektor uměl komunikovat přes wifi s naším notebookem a novými reprobednami a abychom ho díky tomu mohli připevnit na strop klubové kavárny. Vzniklo by tak mnohem více prostoru pro posluchače a diváky, vše by bylo kvalitnější, jednodušší a navíc hezčí.

Novou techniku by ocenili všichni účastníci přednášek, besed, promítání a zejména posluchačů Virtuální univerzity 3. věku. Jedné ze studentek je již 84 let a kvalitní audiovizuální systém je pro její účast téměř klíčový.

Od roku 2016 až do října 2018 proběhlo v naší klubové kavárně 40 přednášek a besed a 6 semestrů virtuální Univerzity 3. věku.

Na závěr se podívejte na rozhovor s naší milou pravidelnou návštěvnicí a podporovatelkou, mimo jiné studentkou Univerzity 3. věku, Jarmilou Hlavsovou!


Děkujeme, že nás podporujete!
Vaše Stará Škola
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za parádní kampaň, super plakátky, hezkou živou akci v kavárně a nejlepší video!!! :)

Pavel Trojanek

Ať žije nová technologie!

Lenka Rubenstein
1 000 Kč

Uz se tesime, az pristroj pouzijeme pri nektere z nasich cestovatelskych prednasek

Martin a Vlasta Smetanovi
500 Kč

držím palce a díky !

Linda a spol.