ANO, ANO


Děti, mládež, rodina

Vánoční sbírka pro děti bez rodičů

Je mnoho dětí, kteří nemají rodiče nebo se rodiče o ně nestarají. Žijí v dětských domovech a v pěstounských rodinách. Udělejme jim společně malou radost a splňme jejich dětský Sen.

Vánoční sbírka pro děti bez rodičů

Je mnoho dětí, kteří nemají rodiče nebo se rodiče o ně nestarají. Žijí v dětských domovech a v pěstounských rodinách. Udělejme jim společně malou radost a splňme jejich dětský Sen.
30 130 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Splněná přání:

„Tadeáš“ 16 let  je v dětském domově šest let. Je to hodný a moc milý kluk. Rád sportuje a nejraději jezdí na kole. Splnil Bronzový program DofE. Má spoustu kamarádů a chodí rád i do školy. Začal se učit na klempíře. Hraje závodně fotbal a moc si přeje nové kopačky. Podpora 2.000 Kč.

“Marián“ 15 let, v  dětském domově je čtvrtý rok. Rodiče se o něj nezajímají. Chodí na střední školu dopravní.  Jezdí na kole a závodně hraje fotbal. Moc by si přál novou sportovní tašku. Podpora 700 Kč.

„Radan“ 15 let, v dětském domově 2 roky. Chodí do 8 třídy. Moc rád sportuje, hraje fotbal a stolní tenis. Má jet se třídou na výlet pod stana nemá spacák. Podpora 700 Kč.

„Lubošek“ 4 roky, je v dětském domově se svými sourozenci od léta. Chodí do školky. Má rád auta a moc by si přál větší auto. Podpora 500 Kč.

„František“ 16 let, v dětském domově 6 let. měl velmi složité dětství, které nechalo stopy. Má rád sport a miluje jízdu na kole. Chodí s kamarádem do Mladých záchranářů. Mají naplánované i víkendové výpravy a moc by si přál ešus. Podpora 300 Kč.

„Terezka“ 10 let,  je v dětském domově 7 let, se svými sestrami byla odebraná pro zanedbání péče. Je to živel, chvíli neposedí. Ráda si hraje s kamarády a běhá venku. Moc by chtěla jet se spolužačkami na školu v přírodě do Jeseníků. Podpora 4.400 Kč.

„Denis“ 11 let, v dětském domově 9 let se svou sestrou. Je to velmi živý kluk, který rád sportuje a nejradši běhá. Učí se boxovat. Moc by si přál mít své povlečení se Strážci galaxie. Podpora 600 Kč.

“ David“ 21 let, v dětském domově 3 rok. Studuje 1. ročník ČVUT . Má zálibu v počítačích. Věnuje se historickému šermu. A rád s partou jezdí do přírody. Přeje si a potřebuje černý společenský oblek ke zkouškám. Podpora 4.000 Kč.

„Igor“16 let  je v domově pátý rok. Je to  skvělý 16ti letý kluk,  je velmi veselý chlapec, vděčný za každou maličkost a pozornost. Z toho je patrné, že doma zázemí a pozornosti se mu nedostávalo. Rád sportuje. Studuje střední školu stavební. Potřebuje nutně nové brýle. Podpora 5.200 Kč.

„Petr“ 14 let, v dětském domově od léta, před tím již několikrát v Klokánku a v pěstounské rodině. Chodí do 9. třídy. Má rád manuální práce a chtěl by být truhlářem. Má rád vodu a rybníky.Začal s kluky hrát florbal a má velké přání mít svou florbalovou hůl. Podpora 1.000 Kč.

„Patricie 13 let, v dětském domově 9 let, se svým bratrem. Chodí do 7 třídy. Je hodná tichá dívka. Ráda kreslí. Líbí se jí šerm a historie. Chodí do skauta a ráda by jezdila na víkendové výpravy. Podpora 3.000 Kč.

1.Rodinka z dětského domova z Klánovic děti často vyjíždí na různé akce a moc si přejí sadu dvou kufrů 40l a 90l. Podpora 1.800 Kč.

„Andrea“ 14 let, přišla do dětské domova před třemi lety, sociálka ji odebrala pro zanedbání péče a záškoláctví. Andrea má v domově dva sourozence. Schází s kamarádkami a tancuje. Ráda maluje a vyrábí. Moc ráda by chodila do Výtvarné dílny. Roční podpora 2.500 Kč.

„Daniel“  9 let, v dětském domově od listopadu se svými bratry, pro zanedbání péče. Mají za s sebou těžké období. Chodí do 4. třídy. Rád hraje fotbal a má rád hudbu. Jeho snem je mít bezdrátová sluchátka. Podpora 500 Kč.

„Benjamin“, 2 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Potřebuje okolo sebe děti a někoho, kdo se mu bude věnovat po stránkách, které maminka se svým hendikepem nezvládne. V listopadu začal chodit do soukromé školky, do státní ho nevzali, aby maminka mohla chodit do práce a měl i jinou péči. Dotyková mluvící hra. Podpora 400 Kč.

“ Regína“ 16 let, v dětském domově 2 roky. Učí se na kuchaře-číšníka. Ráda se fotí a stojí modelem. Ráda zpívá. Moc by si přála nové legíny. Podpora 400 Kč.

„Libuška“ 10 let, v dětském domově se sourozenci od léta. Chodí do 5. třídy. Je to usměvavá holčina s velkýma očima. Moc ráda cvičí. Moc by si přála chodit na gymnastiku a mít gymnastický dres. Podpora: 400 Kč.

„Martina“ 7 let, v dětském domově se sourozenci od léta. Chodí do první třídy. Ve škole má nejraději matematiku. Hraje si nejvíce s panenkami a má ráda všechno s Ledovým královstvím. Moc ráda tancuje a ráda by chodila do tanečního kroužku. Podpora: 1.200 Kč.

„Samuel“  8 let, v dětském domově od listopadu se svými bratry, pro zanedbání péče. Mají za s sebou těžké období. Chodí do druhé třídy. Má rád auta a moc by si přál peřinu s auty. Podpora: 500 Kč.

„Samuel“  8 let, v dětském domově od listopadu se svými bratry, pro zanedbání péče. Mají za s sebou těžké období. Chodí do druhé třídy. Moc by si přál auto na ovládání. Podpora: 800 Kč.

„Karel“ 14 let, v dětském domově 3 roky. Chodí do 8 třídy. Ve škole se velmi dobře učí. Jeho životem je parkour. S kamarády začali chodit se učit boxovat. Moc by si přál nové povlečení s motivy Parkour. Podpora: 600 Kč.

Saša 5 let a Veronika 12 let spolu bydlí v dětském domově v jednom pokojíčku. Pokojíček je již starší a moc by si přály ho mít krásný. Může jim někdo jejich sen splnit. Přejí si nové záclony. Podpora: 600 Kč.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu